Mama Oanei Zăvoranu, şocată de reţinerea fiicei sale de către poliţişti

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2014
Marioara Zăvoranu a fost foarte surprinsă când a auzit că Oana a fost prinsă în flagrant în timp ce-i cerea mită medicului estetician Marek Vâlcu.
"Eu nu cred aşa ceva. Cred că este o făcătură. Oana nu este capabilă de aşa ceva. Nu cred. Oana nu este genul ăsta. Probabil este vorba despre o dispută între medici. Prima dată şi-a făcut operaţia la Marek şi a doua oară la alt medic", a spus mama vedetei.

Marioara Zăvoranu spune că Oana nu avea de ce să ceară bani: "Eu nu cred că Oana poate să ceară mită la cineva. La ultima operaţie a fost foarte mulţumită. Eu, ca mamă, nu pot să cred aşa ceva. Ea n-a făcut în viaţa ei niciun şantaj.
Cred că sunt prostii ale medicilor"
, a declarat ea, potrivit Romania TV.

Oana Zăvoranu a fost reţinută, joi, de poliţiştii bucureşteni, după ce a luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi şantajat, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a făcut o operaţie la sâni, pe motiv că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale.

Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi.

Ea l-ar fi şantajat pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

Medicul estetician pe care l-ar fi şantajat Oana Zăvoranu este Marek Vâlcu, activ la o clinică privată din centrul Capitalei, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Zăvoranu i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme".

Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu.

În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant pe Zăvoranu după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod