Nicole Kidman, criticată pentru o reclamă

Nicole Kidman apare în noua campanie globală a companiei Etihad Airways, intitulată "Hollywood Glamour"


Etihad Airways a lansat prima reclamă TV din această campanie luna trecută, care a avut-o ca naratoare şi protagonistă pe Nicole Kidman, filmată la bordul unui luxos avion A380, aeronava amiral din flota companiei saudite, relatează Mediafax.

"Noi, cei de la Etihad Airways, am devenit un angajator global, premiat pe plan internaţional, pentru că ne preţuim angajaţii şi îi tratăm cu demnitate şi respect", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei.

De asemenea, reprezentanţii acestei companii spun că le sprijină pe deplin pe angajatele sale atât pe durata sarcinii, cât şi după naşterea bebeluşilor acestora.

Dacă o însoţitoare de bord informează compania Etihad Airways că a rămas însărcinată, ei îi sunt repartizate un set de sarcini profesionale la sol pe durata sarcinii, îşi păstrează integral pachetul salarial lucrând la sol şi are dreptul la concediu de maternitate dacă a lucrat cel puţin un an pentru companie, au explicat reprezentanţii acesteia.

"Apoi, însoţitoarele de bord pot să îşi reia activitatea la bordul avioanelor după încheierea concediului de maternitate", a adăugat acelaşi purtător de cuvânt.

"Sănătatea şi siguranţa angajaţilor prezenţi la bordul avioanelor noastre rămân prioritare. De aceea, respectăm solicitarea formulată de GCAA (General Civil Aviation Authority) care doreşte ca angajatele noastre să nu continue să zboare în timpul sarcinii"
, a adăugat el.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod