Şi bărbaţii au suflet. Compatibilitatea zodiacală nu are nicio treabă cu iubirea. Nu în viziunea lui!

În zilele noastre, femeile nu îi mai întreabă pe bărbaţi ce meserie au şi din ce neam fac parte, cum era pe vremea mamei sau a bunicii.

Acum, pe ele le interesează doar ce zodie este masculul, ca să ştie dacă pot avea o familie numeroasă alături de acesta. Altele merg chiar mai departe şi fac toată astrograma, în funcţie de ziua şi ora la care a fost el născut.

Eşti Berbec? Ce bine, eu sunt Leu, ne potrivim. Cum, eşti Capricorn? Îmi pare rău, eu sunt Rac, nu putem să fim împreună. Cam aşa sună unele discuţii dintre fetele din ziua de astăzi şi băieţii care le fac curte. Sau, dacă nu sună aşa discuţiile dintre ei, cu siguranţă doamnele şi domnişoarele au discuţii asemănătoare cu prietenele lor, atunci când vorbesc despre bărbaţi.

Ceea ce nu par a înţelege deloc femeile este faptul că bărbaţii nu prea dau doi bani pe compatibilăţile zodiacale. Cel de lângă tine abia îşi aminteşte când e ziua ta, iar tu vrei să se gândească dacă vă potriviţi sau nu din punct de vedere al zodiilor voastre? Bărbatul se gândeşte mei repede la compatibilitatea dintre el şi o bere rece sau un vin bun, decât la compatibilitatea dintre Taur şi Balanţă sau la cea dintre Fecioară şi Scorpion.

Bărbaţii îşi aleg partenera, în primul rând, după "ambalaj". Dacă tu arăţi bine, cu siguranţă el se va simţi atras şi va ieşi la vânătoare. Dacă o femeie frumoasă este şi inteligentă, cu atât îi va fi mai uşor să aibă alături bărbatul dorit. Iar cireaşa de pe tort este sexul.

Acestea sunt principalele calităţi pe care trebuie să le aibă o femeie, ca să fie iubită de un bărbat: să fie frumoasă, inteligentă şi bună la pat. Însă, ţine minte un lucru: bărbaţii nu se gândesc la compatibilitatea dintre zodii atunci când aleg femeia alături de care să-şi petreacă toată viaţa.

paul-teodorescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod