Nico si Vlad au incheiat turneul de promovare in Marea Britanie si Belgia

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Nico si Vlad au incheiat turneul de promovare in Marea Britanie si Belgia

Nico si Vlad, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2008, s-au intors din Marea Britanie si Belgia, ultimele doua locatii ale turneului de promovare a piesei "Pe-o margine de lume".

In seara zilei de 25 aprilie, cei doi interpreti romani s-au numarat printre invitatii esctoday.com la cel mai mare eveniment londonez dedicat concursului, "UK Eurovision Preview Party", desfasurat la clubul Scala din Londra. Nico si Vlad au fost aplaudati la scena deschisa inca dinainte de interpretarea piesei cu care vor concura la Belgrad.
Romanii au mai cantat si un duet celebru al lui Adrea Bocelli si Celine Dion, "The Prayer". Publicul a incercat sa fredoneze melodia de la Eurvision, dar versurile in limba romana au ridicat probleme multora... In schimb, la cel de-al doilea duet, in engleza, publicul a fost alaturi de artisti.

De asemenea, Nico si Vlad s-au intalnit cu presa britanica de specialitate, acordand numeroase interviuri si sustinand o conferinta de presa. Fanii i-au apreciat mult si cei doi au acordat numeroase autografe.
Mai mult, ei au fost invitati sa cante din nou in Londra.

Din 26 aprilie si pana in a doua zi de Pasti, Nico si Vlad s-au aflat in Belgia, unde au avut loc numeroase activitati de promovare a pieselor participante la Eurovision.

Prima zi au petrecut-o in Anvers, unde au participat la o serie de evenimente coordonate de eurosong.be (site belgian dedicat concursului Eurovision). Inca de la sosirea la Anvers, romanii au sustinut o conferinta de presa si au acordat interviuri.
Au participat apoi la o receptie la Primaria din Anvers, unde au fost intampinati chiar de primarul orasului, care le-a povestit mai multe despre istoria localitatii. Receptia a fost un nou prilej pentru presa belgiana de a solicita romanilor interviuri.

Pastele i-a prins pe Nico si pe Vlad la un concert extraordinar in Bruxelles, organizat de Arthis (Casa Culturala Belgiano-Romana). Concertul s-a desfasurat in aer liber, in Piata Sf. Caterina, iar Nico si Vlad au putut saluta publicul din Romania printr-o interventie in Jurnalul TVR.

In dupa-amiaza zilei de 28 aprilie, artistii au fost invitatii unei emisiuni in direct la postul de televiziune TVL, din Hasselt, fiind singurii dintre participantii la Eurovision invitati la acest program.


Chiar daca au avut parte de sarbatori departe de casa si de cei dragi, Nico si Vlad au marturisit ca aprecierile fanilor i-au ajutat sa petreaca un Paste pe care nu-l vor uita niciodata, iar caldura cu care au fost intampinati peste tot a compensat lipsa familiei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NATASA RAAB pe 2 Mai 2008, 17:16
    RESPECT PT.ARTISTII ROMANI

    BRAVO LOR TREBUIE SA FIM ALATURI DE EI SI TOTI ROMANII DIN DIASPORA TREBUIE SA-I VOTEZE LA EUROVISION,DATORITA ARTISTILOR,REGIZORILOR NOSTRI DE TEATRU,FILM,INTERPRETILOR LIRICI SI DIN ALTE GENURI MUZICALE,DANS ETC.MAI SE REPARA IMAGINEA ATIT DE DETERIORATA A TARII NOASTRE.SUCCES LUI NICO SI VLAD ,SA ADUCEM EUROVISIONUL IN ROMANIA!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod