"MasterChef", noul sezon - Cum a reuşit un concurent să uimească juriul: "Este prima dată în viaţa mea când aud şi mănânc aşa ceva"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2013
Noua ediţie "MasterChef" nu a dus lipsă de personaje gata să facă orice pentru a câştiga şorţul. Temutul juriu format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scarlatescu a revenit la Pro TV, pregătit să caute talente culinare şi să ridice încă o dată bucătăria la rang de artă.
Oana Răzvan, în vârstă de 27 de ani, le-a dat o lecţie celor trei juraţilor şi a reuşit să-i uimească în momentul în care s-a prezentat cu un ficat de ştiucă în file de zargan cu piure de ciulini de baltă şi sos de usturoi. Cei trei juraţi au recunoscut că nu au mâncat niciodată aşa ceva.

"Este prima dată în viaţa mea când aud şi mănânc aşa ceva.
Câte lucruri avem în ţară şi noi habar nu avem. Asta e o lecţie pentru noi"
, i-a spus Sorin Bontea concurentului.

Un alt concurent i-a făcut pe juraţi să râdă cu lacrimi. Pham Hoang Nhat, pentru prieteni Nini, în vârstă de 22 de ani, este din Vietnam, a venit la facultate în Bucureşti, dar nu vorbeşte foarte bine româna.

Când a fost întrebat de ce a venit la "MasterChef", concurentul a răspuns "Ca să iau sosul".
Cei trei juraţi au gustat din preparatul său, o ruladă de tăiţei prăjiţi cu carne de vită şi ouă pe care au găsit-o foarte bună şi i-au permis să meargă mai departe.

Un moment neaşteptat a fost oferit de Mardaru Petrică, un concurent care a ţinut să le arate juraţilor că este în stare să facă orice pentru a obţine şorţul.

Acesta a dat curs provocării juraţilor de a mânca tot din farfurie.
Absolut tot! Sub privirile uimite ale celor trei chefi, acesta a înfulecat tot preparatul din farfurie, ba mai mult chiar şi beţişorul.

"N-am văzut un concurent mai cuncurent ca tine", i-a spus chef Scarlatescu în clipa în care a văzut farfuria goală.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod