Mădălina Ghenea, la cumpărături în Milano

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2012
Una dintre cele mai în vogă vedete din Italia, Mădălina Ghenea a fost fotografiată de paparazzi în timp ce admira mai multe bijuterii în magazinul Damiani.

 

Îmbrăcată casual, cu o geacă neagră de piele purtată peste o cămasă albă, pantaloni negri mulați și încălțată cu ghete de aceeași culoare, românca a zăbovit în magazinul Damiani, fiind recunoscută de vânzătoare, dar și de fotografi, care n-au ratat ocazia de a o poza.

 Mădalina s-a arătat interesată de o pereche de cercei și de un inel, pe care le-a și probat.Ea a glumit cu fotoreporterii prezenți și chiar le-a făcut câte poze în glumă.

Se pare însă că fotomodelul s-a aflat doar într-o "vizită de recunoaștere" și nu și-a cumpărat nimic, întrucât a ieșit cu mâna goală.

Mădălina Ghenea a primit recent premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţie acordată de o asociaţie culturală în contextul Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman a fost prezentat în premieră la ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Roma, care s-a desfăşurat în perioada 9-17 noiembrie, informează site-ul cinemaitaliano.info, citat de agenția Mediafax.

În acest film, Mădălina Ghenea joacă rolul Dorinei, o prostituată română care trăieşte în Italia.

Visurile şi ambiţiile sale sunt înăbuşite de realitatea societăţii în care trăieşte.

Distincţia "Sorriso diverso Roma 2012" i-a fost înmânată Mădălinei Ghenea într-o ceremonie organizată sâmbătă dimineaţa, în spaţiul Lazio Film Fund, din cadrul Festivalului de Film de la Roma.

"Prostituţia, degradarea, delincvenţa, frica - acestea sunt temele din 'Razzabastarda', filmul lui Alessandro Gassman.

Personajul Dorina întruchipează acel tip de curaj unic care o face pe o femeie să îşi urmeze sentimentele, să depăşească provocările şi să îi înveţe pe alţii să fie reali şi cinstiţi acolo unde onestitatea nu are nicio valoare", şi-a motivat juriul decizia.  


Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă, anul trecut, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando.

De asemenea, în acest an, Mădălina Ghenea a filmat pentru pelicula "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna lui 2013.Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina.

Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.Recent, Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair.

Ulterior, actorul a declarat într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina Ghenea la prima vedere.

Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod