Andreea Marin negociază revenirea în televiziune

Vedeta a primit din Spania o propunere pentru o emisiune, iar luna viitoare va merge la Madrid, unde are sediul casa de producţie, pentru a cunoaşte proiectul în detaliu şi pentru a negocia clauzele contractului.

Vedeta a dezvăluit doar că a fixat prima întâlnire cu viitorii parteneri. "Nu mă grăbesc să vorbesc până când nu văd exact despre ce e vorba, voi călători luna viitoare la Madrid la invitaţia producătorului", a declarat "Zâna surprizelor" pentru ziarul Ring.

Până atunci, Andreea încearcă să stea departe de programele autohtone de televiziune. "Nu prea mai am plăcerea de a urmări un program TV atâta vreme cât violenţa verbală, bârfa, scenariile prost puse în practică sunt la ordinea zilei. Eu am o altă şcoală de televiziune în spate şi probabil nu mai sunt în pas cu vremurile", a mai spus ea pentru ziarul citat.

Foto: 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Noiembrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • greu2 pe 21 Nov 2012, 14:32
    de taceai filosof ramaneai

    "greule", de taceai filosof ramaneai! se deduce ca e greseala de tastare, nu te ai fragezi! da' si la tine-i cam "geru" cu ortografia...vezi? de aia trebuia sa taci!

    2
    0

  • eu pe 21 Nov 2012, 14:10
    greu cu ortografia

    ne-am.....cam geru cu ortografia pentru unii

    0
    2

  • zana_zanelor pe 21 Nov 2012, 07:59
    cine ne mai scapa de asta?

    s-a duce la Madrid daca-i trece cufureala pana atunci. mai lasati-ne naibii cu parasutele astea, neam saturat

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod