Kim Kardashian şi Kanye West, în viitor

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Iulie 2012
FOTO. Site-ul PlanetHiltron a postat o imagine a cuplului Kim Kardashian şi Kanye West, aşa cum ar putea arăta acesta peste câţiva ani.
FOTO. Site-ul PlanetHiltron a postat o imagine a cuplului Kim Kardashian şi Kanye West, aşa cum ar putea arăta acesta peste câţiva ani.

Kim Kardashian şi Kanye West pozează alături în ceea ce poate fi numit un portret al unei familii americane tipice, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Un Kanye West cu o faţă serioasă, cu un centimetru mai scund decât Kim şi cu multe kilograme în plus, îmbrăcat într-un costum gri şi cu o cămaşă portocalie dedesubt, este, la rândul său, întruchiparea americanului obişnuit de vârstă mijlocie.


"Soţia" sa a căpătat şi ea câteva kilograme în plus, poartă un costum deux-piece specific pentru astfel de portrete de familie, precum şi un colier de perle la gât. Ea apare cu inelul de logodnă şi verigheta plasate strategic pe inelarul de la mâna stângă, astfel încât să fie extrem de vizibile în fotografie.

Într-o altă fotografie "de familie", o Kim Kardashian îmbătrânită apare alături de surorile Kourtney şi Khloe şi de mama ei, Kris Jenner.

Concluzia: fără show-ul ei TV, fără o mamă care să-i aranjeze cariera şi fără o armată de angajaţi, Kim Kardashian ar fi o americancă obişnuită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod