In februarie ti-am pregatit surprize fara limite la GETT’S

La GETT’S salons, in februarie ti-am pregatit surprize fara limite pentru tine si cei dragi! Vino in oricare dintre cele 7 saloane GETT’S (Bucuresti si Cluj) si sarbatoreste impreuna cu noi alegand oricare dintre ofertele pregatite special pentru tine.

La GETT’S salons, in februarie ti-am pregatit surprize fara limite pentru tine si cei dragi! Vino in oricare dintre cele 7 saloane GETT’S (Bucuresti si Cluj) si sarbatoreste impreuna cu noi alegand oricare dintre ofertele pregatite special pentru tine.

Day spa party cu prietenele

Vino cu prietenele de 8 martie la GETT'S si ai parte de un rasfat total: servicii complete de infrumusetare, sampanie si cadouri surpriza, in functie de serviciile cumparate!

Fii cea mai frumoasa in noul an!

Nu ai incercat inca serviciul de repigmentare la GETT'S Colorbar Mall Vitan? Este disponibil pentru sprancene, buze sau eyeliner si iti va transforma radical look-ul, accentuandu-ti frumusetea naturala!

Pana la 50% discount la epilarea definitiva

In luna ianuarie, GETT'S revine cu oferta speciala pentru serviciul de epilare definitiva cu SPL.

In functie de numarul de sedinte achizitionate, te bucuri de o reducere de pana la 50%! Pentru mai multe detalii despre acest serviciu inovator, intreaba la departamentul de cosmetica sau la receptie.

Mega discounturi la produsele Fudge!

Doar in februarie, la GETT'S Salons, te bucuri de discounturi de pana la 50% la toate produsele de ingrijire si de styling de la Fudge! Oferta este valabila in limita stocului.

Incearca un masaj la GETT'S

Suferi de oboseala sau stres? Vrei sa scapi de celulita inestetica si de acumularile de toxine din organism? Vino la GETT'S si incearca un masaj de relaxare sau anticelulitic, acum cu doar 62 lei/ora!

GETT'S, un veritabil trend-setter in domeniul serviciilor de infrumusetare din Romania, este de 14 ani liderul pe piata locala de profil si detine un lant de 7 saloane (6 in Bucuresti si unul in Cluj).
Saloanele GETT’S oferta servicii complete day SPA – hair&beauty, pentru orice varsta sau sex, precum: coafura, frizerie, estetica faciala, machiaj, estetica corporala, epilare definitiva, manichiura, manichiura, pedichiura avand o echipa de peste 120 de profesionisti si peste 57.000 de clienti/an.

GETT’S  dezvolta primul program de fidelizare prin acumulare de puncte bonus, numit GETT’S Beauty Miles, cu peste 15.000 de membrii activi dupa 9 ani de la implementare.
Lantul de saloane GETT’S are in portofoliu 2 branduri: GETT’S Hair Studio si GETT’S Color Bar.
GETT'S Hair Studio - Locatiile de 5 stele cu destinatie exclusivista ce exprima rasfat, imbina stilul clasic cu imaginea eleganta, adresate celor ce-si doresc intimitate.

Din aceasta categorie fac parte saloanele aflate in incinta JW Marriott Grand Hotel, Hotel Radisson BLU, InCity Residence si cel aflat pe Bulevardul Dacia.
GETT’S Color Bar - Locatii de 4 stele, amplasate in centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall (Vitan) sau Iulius Mall Cluj, ce combina stilul high-tech si imaginea moderna, pline de energie, accesibile tuturor din punct de vedere al orarului, preturilor si  disponibilitatii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod