Florin Călinescu: "Nu știu cine e Drăgușanu, jur!"

de Daniel Dumitrescu, 7 Martie 2014

Deși este omniprezentă în presă, există persoane care habar nu au cine este soția lui Victor Slav. Printre acestea se numără și Florin Călinescu.
Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D, Florin Călinescu și-a spus direct părerea despre aşa-zisele vedete care apar la TV, printre care şi Bianca Drăguşanu, pe care susţine că nu o cunoaşte.

Despre Victor Slav, Călinescu a zis doar că îl cunoaşte vag: "Mă uit rar la TV în ziua de azi. De obicei văd ce vreau să văd. De Slav ştiu vag că este un coleg de-al meu de la Pro TV, dar pe duduia asta, Drăgusanu, nu o cunosc! Jur... O ştiţi pe una Roxana X din Timişoara? V-o prezint eu", a spus Călinescu.

Întrebat despre Simona Sensual şi de Pamela de România, actorul a comentat în stilul său: "N-am auzit de Simona Sensual.
Fete senzuale da, dar Simona Sensual... O cheamă în buletin, pe bune, Simona Sensual? Ea şi-a dat propriul nume de Sensual?... Pamela de România, interesant. Iată că m-aţi prins. Sunt în urmă cu aceste personalităţi şi somităţi."

Florin Călinescu a dezvăluit şi care sunt personalităţile pe care le apreciază. "Îl apreciez pe Tarantino. Mă raportez la Phoenix, Cotabiţă, Daminescu. Mă raportez la ăştia. Trebuie să-mi scot pălăria în faţa celor de la Paraziţii şi B.U.G. Mafia. Ăştia da. Admir întotdeauna oamenii care spun lucrurilor pe nume", a încheiat starul.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • angela pe 8 Mar 2014, 04:19
    hm

    de acord cu standardul tau pe care-l apreciez insa nu jura....

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod