Rama Aero, un nou motiv să iubeşti micul dejun şi gustările de peste zi

Răsfăţul are multe forme, însă acum acesta capătă alte valenţe, odată cu lansarea celui mai nou produs din portofoliul Rama: Rama Aero. Cu o textură atât de fină şi uşoară, Rama Aero oferă o experienţă senzorială unică şi un gust desăvârşit, pentru toţi cei care iubesc momentele de răsfăţ din timpul micului dejun sau al gustărilor de peste zi.

Fiind obţinută printr-o tehnologie inovatoare de aerare, Rama Aero are o textură uşoară, pufoasă şi fină, şi doar 35 de calorii pe porţie.
Rama Aero păstrează toate atributele unei margarine de calitate: conţine acizii graşi esenţiali Omega 3 şi Omega 6, este uşor tartinabilă, gustoasă şi reprezintă o importantă sursă de vitamine liposolubile precum A, D şi E, cunoascute pentru efectele benefice asupra vederii, oaselor şi pentru buna funcţionare a sistemului imunitar.

Indiferent de combinaţia în care este consumată, gustul distinct şi textura pufoasă a margarinei Rama Aero sunt uşor de recunoscut, fiind alegerea perfectă pentru a începe ziua în formă.  Cu Rama Aero, fiecare moment al zilei este un moment de răsfăţ!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod