De ce a slăbit Luminița Anghel: "Când m-am văzut într-o poză la plajă, mi-am spus că asta e nesimțire"

După o perioadă în care s-a îngrășat, cântăreața a reușit să scape de surplusul de greutate. Ea a povestit ce anume a ambiționat-o să slăbească.
Luminița a mărturisit că a luat decizia de a scăpa de surplusul de greutate după apariția unui articol într-un ziar, în care ea apărea într-o postură care a deranjat-o. "Când m-am văzut într-o fotografie la plajă, mi-am spus eu mie că asta e nesimțire", a spus ea în emisiunea Oanei Turcu, la Antena Stars.

Artista a vorbit deschis și despre perspectiva de a face o operație estetică și a declarat că nu respinge ideea unei îmbunătățiri a aspectului său fizic: "În momentul în care slăbești e normal să ți se mai lase una, alta și să nu mai ai aceeași tonicitate.
Eu îmi doresc să-mi pun implanturi la un moment dat. Am peste 45 de ani și consider că pot să-mi fac o operație estetică de bun simț"
, a spus ea.

"De altfel, am mai apelat la ajutorul esteticienilor, mi-am injectat acid hialuronic pentru ridurile de expresie, la sfatul unei prietene. E important să știi când să începi și unde să te oprești cu intervențiile", a adăugat Luminița Anghel.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod