Percheziţii acasă la Anca Lungu: Soţul ştiristei, adus la DNA!

Ştefan Lungu, soţul prezentatoarei TV, este cercetat într-o vastă anchetă a Direcției Naționale Anticorupție. Luni dimineaţă, procurorii au făcut percheziţii la locuinţa lui din Corbeanca.

Procurorii DNA au făcut, luni, 18 percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe, la sediile mai multor firme şi la persoane suspectate de fapte de corupţie, în dosarul "Gala Bute". Printre locuinţele percheziţionate se află şi cea a lui Ştefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea.

Potrivit agenției Mediafax, în dosarul "Gala Bute" au fost depistate noi infracţiuni de corupţie care vizează foşti angajaţi ai Ministerului Dezvoltării din perioada în care instituţia a fost condusă de Elena Udrea.

Anchetatorii suspectează că s-ar fi fraudat fondurile Ministerului Dezvoltării, în perioada mandatului Elenei Udrea, pentru a fi trecute în patrimoniul lui Rudel Obreja şi pentru ca acesta să obţină un credit de la BRD.

Ştefan Lungu a fost adus luni la DNA de către anchetatori, după ce la locuinţa sa din localitatea ilfoveană Corbeanca au fost făcute percheziţii, în dosarul "Gala Bute".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod