Cum arăta Mădălina Ghenea la începutul carierei

Românca este astăzi una dintre cele mai apreciante fotomodele din Italia. Cu toate acestea, frumoasa originară din Slatina nu era atât de "cochetă" ca astăzi, la începuturile carierei sale.

Românca este astăzi una dintre cele mai apreciante fotomodele din Italia. Cu toate acestea, la începutul carierei, frumoasa originară din Slatina nu era atât de "cochetă" ca astăzi, dar avea trăsăturile fizice care i-au adus succesul.

Site-ul amelie.ro a publicat mai multe fotografii cu Mădălina de la începutul carierei sale. Acum  6 ani, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio era o adolescentă cu chip inocent, însă la fel de frumoasă, notează cotidianul Libertatea.

La cei 25 de ani ai săi, Mădălina Ghenea se bucură de succes, atât pe podiumurile din întreaga lume, cât şi în actorie.

Foto: amelie.ro

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 August 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • No name :) pe 15 Sep 2012, 14:51
    Părere

    Daiana a spus totul! :) Felicitări pentru comentariu, Daiana. Ai cuprins tot „esenţialul” .

    0
    0

  • daiana pe 14 Aug 2012, 21:21
    madalina

    Era de asteptat faptul ca la inceput,intr-o oarecare masura,madalina arata diferit fata de cum arata acum,ca majoritatea vedetelor de altfel.In timp,operatiile estetice,hainele scumpe si machiajurile sofisticate isi spun cuvantul imbunatatind aspectul vedetelor,acestea netinand cont in ce masura trebuie sa aplice fardurile si cam cate operatii estetice sa isi faca!

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod