Vedetă autohtonă, judecată pentru trafic de droguri

Fotomodelul Lavinia Neagoe (31 de ani) a fost acuzată de trafic de droguri de risc şi de mare risc” şi „deţinere fără drept de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum propriu”.
Fotomodelul Lavinia Neagoe (31 de ani) a fost acuzată de trafic de droguri de risc şi de mare risc” şi „deţinere fără drept de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum propriu”.

Procurorii DIICOT arată în rechizitoriu că fotomodelul a deţinut fără drept, atât în vederea traficului (vânzării către alte persoane), dar şi pentru consumul său propriu, diverse cantităţi de droguri de risc şi de mare risc (cannabis şi comprimate de MDMA, denumite generic „ecstasy”), identificate cu ocazia percheziţiei efectuate în data de 19 iunie 2012.

Conform cotidianului Evenimentul zilei, tânăra ajuns să fie monitorizată de DIICOT, după ce procurorii au luat urma unuia din cei mai versaţi traficanţi de droguri din Capitală.
Este vorba de bucureşteanul Mayan-Na Djihlah (22 de ani), zis, „Gila”, care avea relaţii cu traficanţii din Spania şi din Olanda. El racola tineri bucureşteni pentru a transporta cocaină în stomac.
Potrivit procurorilor DIICOT, acesta căuta tineri de condiţie socială modestă, care din dorinţa unor câştiguri destul de importante, erau dispuşi să se deplaseze în Spania, iar de acolo în America de Sud. Unul dintre dealerii de droguri ai lui Gila a fost interceptat în momentul în care stabilea o tranzacţie de droguri cu Lavinia Neagoe.

Sute de pastile au fost găsite în apartamentul fotomodelului.
DIICOT a percheziţionat apartamentul din Capitală al tinerei şi au găsit cannabis şi pastile de ecstasy. Astfel, într-una din camere, cu destinaţia „dormitor”, a fost găsită o cutie din plastic în care se afla o pungă din acelaşi material ce conţinea 1.622 comprimate rotunde de culoare gri cu un logo reprezentând imaginea unei femei, cât şi o punguţă din material plastic transparent ce conţinea fragmente de comprimate de culoare gri; în acelaşi loc a fost găsită o altă cutie din plastic ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde – oliv.
În sufrageria imobilului, sub o măsuţă, a fost găsită o casetă din plastic de culoare vişinie, în care se aflau 30 de pastile de culoare gri cu un logo reprezentând imaginea unei femei, precum şi un fragment de comprimat de culoare gri de acelaşi gen.

În living, într-un portofel de culoare neagră a fost găsit un pliculeţ din plastic transparent ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde.

Lavinia Neagoe a precizat despre cantitatea de cannabis descoperită cu ocazia percheziţiei că ar fi destinată consumului său propriu, pentru o perioadă mai îndelungată, iar referitor la cele 1.622 comprimate de MDMA, a susţinut că le-ar fi găsit în cutia poştală a imobilului unde locuieşte, fără a cunoaşte provenienţa lor. Ea a realizat că sunt substanţe interzise (droguri), şi, cu toate acestea, le-a depozitat în locuinţă, deoarece nu ar fi ştiut ce măsuri să ia, informează EVZ.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod