Cristian Gog, marele câștigător de la "Românii au talent"

Mentalistul a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului şi a câştigat marele premiu de 120.000 de euro.

Mentalistul a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului şi a câştigat marele premiu de 120.000 de euro.

Cristian Gog a întrat în scenă cu o servietă din metal şi i-a intrebat pe membrii juriului dacă ştiu ce este înăuntru. La final, spre surprinderea tuturor, Cristian avea scris răspunsul pe care urma să-l dea fiecare jurat.
Mentalistul a încercat un număr destul de riscant şi a avertizat medicul să nu intervină, chiar dacă el se va afla în pericol de moarte.

"Aş vrea să vă arăt ce se petrece în corpul meu", a spus concurentul, care s-a supus unui test EKG.

Aparatul, care trebuia să-i înregistreze ritmul cardiac a părut că se blochează, înregistrând valori ce indică absenţa activităţii cardiace."Care sunt adevăratele noastre limite?", a întrebat Cristian Gog, înainte să deschidă servieta ce avea un cifru foarte simplu.
Înauntru se afla un plic care conţinea trei foi numerotate - pe una scria "Acte", pe a doua  - "goală", iar pe a treia - "numele câştigătorului", spre uimirea tuturor celor prezenţi.
Exact asta spuseseră membrii juriului!

"E înspăimântător de talentat", a spus Mihai Petre.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-au situat Mihai Petraiche şi Cristian Leana, care au impresionat publicul, telespectatorii şi juriul cu talentele lor deosebite. Mihai Petraiche a stârnit aplauzele tuturor prin dansul său robowave, în timp ce Cristian Leana a înregistrat o premieră mondială - a rezolvat trei cuburi Rubik, în condiţii inedite: a lucrat cu o singură mână, legat la ochi, în timp ce un "sabotor" îl uda cu o stropitoare sau îi arunca fulgi scoşi dintr-o pernă peste cuburi.

În finala "Românii au talent" au luptat şi Lil Motion, Vasile Godja, X-treme Brothers, Radu Ionescu, Alexe "Krem" Răzvan, Aset Crew, Loredana şi Cristian Fieraru, BarSession, Oana Lianu, Trio Zamfirescu, Gigel Frone şi No Limit.

Invitatul special al finalei "Românii au talent" a fost Razy Gogonea, românul care a făcut senzaţie cu mişcările sale la "Britain's Got Talent".

Andra a încântat şi ea audienţa de la "Românii au talent" nu doar ca jurat, ci şi ca invitat special al emisiunii. Gazdele show-ului au fost Pavel Bartoş şi Smiley.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod