6 trucuri ciudate de înfrumuseţare ale vedetelor

Celebrităţile au acces la tratamente de înfrumuseţare la care muritorii de rând pot doar să viseze. Uneori, însă, aceste tratamente par a fi mai degrabă un coşmar, aşa cum o arată şase exemple.
Celebrităţile au acces la tratamente de înfrumuseţare la care muritorii de rând pot doar să viseze. Uneori, însă, aceste tratamente par a fi mai degrabă un coşmar, aşa cum o arată şase exemple.

Demi Moore a spus la un moment dat că foloseşte lipitori pentru detoxifiere, iar Madonna ar fi avut o cremă de faţă din placentă umană. Iată câteva dintre cele mai noi trucuri insolite ale vedetelor, prezentate de site-ul shape.com, citat de Mediafax.

Tratament facial cu găinaţ

Mai multe saloane de înfrumuseţare de lux îşi taxează clienţii cu sute de dolari pentru această mască al cărei principal ingredient este găinaţul, un tratament de origine japoneză, numit şi "Geisha Facial".
Victoria şi David Beckham ar folosi o astfel de mască, un amestec de găinaţ de privighetoare, tărâţe de orez şi apă.

Venin sintetic

S-a scris despre Gwyneth Paltrow, Katie Holmes şi Debra Messing că ar folosi un produs pe bază de venin sintetic de şarpe pentru netezirea ridurilor şi relaxarea muşchilor faciali. Produsul a fost creat de experţi elveţieni în înfrumuseţare, pornind de la premisa că aşa cum veninul din muşcătura de şarpe paralizează victima, un produs care copiază această substanţă ar putea avea un efect similar.

Vodcă pe post de apă de gură

Când apa de gură clasică nu are un efect mulţumitor, unele vedete recurg la un amestec de vodcă, mentă şi lămâie sau scorţişoară, potrivit stomatologului Jennifer Jablow din Manhattan, care tratează mai multe celebrităţi.
Aceasta avertizează însă că acest amestec usucă gura, ceea ce cauzează o respiraţie şi mai urât mirositoare.

Pedichiură cu peşti

Saloanele unde se practică acest tratament au apărut peste tot în lume şi vedete ca Jessica Simpson apelează la el. Şi Angelina Jolie a declarat anul trecut revistei Vanity Fair că şi-a trimis fiii la un astfel de tratament, ce constă în scufundarea picioarelor într-un bazin cu o specie de peşti care se hrănesc pe săturate adunând toată pielea moartă din această zonă.

Cremă contra hemoroizilor


Poate fi folosită în jurul ochilor pentru a da fermitate pielii şi a înlătura pungile de sub ochi, Sandra Bullock fiind, se pare, o adeptă a tratamentului.

Cremă din excremente de râme

Acest produs ar combate procesul de îmbătrânire şi chiar ar vindeca boli de piele, ca psoriazis şi eczeme.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 13 Mai 2012, 19:38
    minciuni ?!?

    Chiar ca sunt ciudate retetele lor, u nu cred ca le folosesc in realitate.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod