Christina Applegate, la 41 de ani

Interpreta lui Kelly Bundy din serialul "Familia Bundy" (Married... with Children) îşi continuă cariera ca actriţă la vârsta de 41 de ani.

Interpreta lui Kelly Bundy din serialul "Familia Bundy" (Married... with Children) îşi continuă cariera ca actriţă la vârsta de 41 de ani.

Christina Applegate a jucat în popularul serial "Familia Bundy" (Married... with Children) între anii 1987-1997, iar rolul lui Kelly Bundy a făcut-o celebră.

De atunci, ea a apărut în numeroase filme şi seriale.

În prezent, actriţa lucrează la filmul "Anchorman: The Legend Continues", în care va interpreta rolul Veronicăi Corningstone.

Filmul va apărea pe 20 decembrie anul acesta, iar Christina Applegate va apărea în respectiva comedie alături de Will Ferrell.

În august 2008, revista People a anunţat că actriţa suferă de cancer la sân. Christina Applegate s-a vindecat de cancer după o dublă mastectomie. Mama ei, Nancy Priddy, a suferit şi ea de cancer la sân şi s-a vindecat de acesta.

Actriţa a adunat mai multe premii de-a lungul carierei, fiind nominalizată în câteva rânduri şi la Globul de Aur.



Christina Applegate s-a căsătorit în 2001 cu actorul şi regizorul Johnathon Schaech, dar în noiembrie 2005 a depus actele pentru divorţul de acesta.

În 2007, divorţul s-a pronunţat. Anul acesta, actriţa s-a măritat cu basistul olandez Martyn LeNoble, cu care are o fetiţă, Sadie Grace LeNoble, născută în ianuarie 2011.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod