Carmen Brumă, prima declarație după ce a născut

Vedeta a adus pe lume, miercuri seară, un băieţel sănătos ce cântărea la naştere aproximativ trei kilograme şi jumătate.
Carmen a ales să nască natural, dar a avut parte de un travaliu foarte lung, care a secat-o de puteri. Cu toate acestea, este optimistă şi speră ca refacerea să fie mai rapidă, aşa cum ar fi normal după o naştere naturală.

"Sunt uşor obosită, dar îmi revin. Sper să beneficiez cât mai repede de efectele unei naşteri naturale, de efectele despre care se vorbeşte, revenirea rapidă. Am făcut progrese foarte mari de azi dimineaţă până acum. A fost obositor, epuizant, lung, emoţionant şi, din fericire s-a terminat cu bine şi suntem sănătoşi amândoi", a spus ea la emisiunea "Star News" pe Antena Stars.

"Am simţit o uşurare când l-am ţinut în braţe prima dată.
Primele întrebări au fost legate de starea sa de sănătate. Nici eu nu ştiu de ce am ales să nasc natural. Încă resimt durerile. Naşterea naturală are teoretic multe avantaje şi se spune că şi pentru copil este mult mai OK. Nu pot spune în acest moment că regret această decizie. Teoretic mănâncă la 3-4 ore. Suntem într-un proces de cunoaştere reciprocă"
, a declarat Carmen.

Ea a mai spus că nu a decis care va fi numele băiețelului, dar trebuie să aleagă unul: "Nici eu nu ştiu încă numele pe care-l va avea...
Vom face un consiliu de familie în această seară pentru a lua o decizie. Nu vor să ne dea drumul din spital până nu îi dăm un nume, aşa că suntem forţaţi de împrejurări. N-o să-l cheme Taz. Mircea glumea. Oricum suntem conştienţi că îi va rămâne porecla <<Vasilică 2014>>"
, a adăugat vedeta.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod