Andra, despre plecarea de la Pro TV

Pe fondul problemelor financiare și al pierderilor masive de nume importante de la Pro TV, viitorul emisiunii "Românii au talent" este neclar.
În ultimele luni, de la postul amintit au plecat vedete precum Loredana, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi producătorul Mona Segall. În urmă cu o săptămână, departamentul de PR al trustului a fost restructurat cu forţa, iar de la Acasă TV au fost daţi afară 30 de oameni, printre care prezentatorii Dan Cruceru şi Ioana Maria Moldovan.

Cântăreaţa şi soţul ei, Cătălin Măruţă, se numără printre ultimele vedete cu impact care au rămas la postul din Pache Protopopescu. Andra a precizat care este poziția sa în acest context: "Nu s-a schimbat nimic, rămân la Pro TV.
Deocamdată nu e vorba să plec de aici. Când se va pune problema, voi anunţa"
, a declarat artista pentru ziarul Ring.

Ea va apărea alături de Andi Moisescu şi Mihai Petre vineri seară la "Românii au talent" pentru ultima oară în acest sezon. Finala show-ului începe la 20.30, pe Pro TV.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod