Adina Halas vrea să le boteze copilul lui Mircea Badea și Carmen Brumă

Ea a fost colegă, multă vreme cu cele două vedete care au devenit părinţii unui băieţel în urmă cu câteva zile.

Ei au lucrat împreună la emisiunea "Noaptea târziu cu Mircea Badea", difuzată în urmă cu mulți ani la Antena 1. Între ei s-a legat o strânsă prietenie, motiv pentru care Adina Halas îşi doreşte foarte mult să fie naşa băieţelului lor, scrie ziarulring.ro.

"Eu am zis clar că vreau să-l botez pe cel mic. Probabil sunt încă 300.000 de naşi în aşteptare, aşa că le-am propus un deal cinstit, mai ales că suntem toţi prieteni, suntem toţi apropiaţi, cel mai simplu ar fi să ia o cuşmă, să bage în ea bileţele cu numele naşilor şi să extragă de acolo, ca la Bingo.

Cred că sunt foarte mulţi care ar vrea să boteze acest copilaş, pentru că au foarte mulţi prieteni şi este normal să fie aşa", a spus Adina Halas pentru site-ul citat.

"Eu mă bucur nespus pentru ei. Sunt absolut topită, iar bebeluşul este extraordinar de dulce, de frumos şi de ochios. Abia aştept să ne cunoaştem, nu doar, aşa, să-l văd prin geamul de la maternitate... Ea este bine, am vorbit cu ea. M-a impresionat foarte tare poza pe care a postat-o pe Facebook. E prietena mea de atâţia ani.
Eu am un băieţel, ea are un băieţel acum, la o diferenţă de doi ani şi şapte luni de mine. E emoţionant, avem o istorie întreagă împreună şi astăzi când am auzit-o, ştiind că îl are pe cel mic în braţe, iar Serghei (n.r. fiul Adinei) era lângă mine, mi s-a părut emoţionant. Chiar ne-am dorit, când eram noi mai puştoaice, să avem amândouă copii în acelaşi timp"
, a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod