Britney Spears are un nou iubit

Cântăreaţa americană, care la începutul anului s-a despărţit de logodnicul ei, Jason Trawick, după o relaţie care a durat doi ani şi jumătate, are deja un nou iubit.

În luna ianuarie, Britney Spears a anunţat că s-a despărţit de Jason Trawick, cu care se logodise în decembrie 2011, la 19 luni după ce cei doi au confirmat că au o relaţie. "Îl voi adora mereu", a spus atunci cântăreaţa, care a menţionat că a rămas în relaţii de prietenie cu cel care i-a fost şi manager.

Însă, în ultimele săptămâni, Britney Spears (31 de ani) s-a afişat aproape zilnic cu noua sa cucerire, David Lucado (27 de ani), de profesie avocat, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

Vineri, cei doi au petrecut câteva ore jucând golf.

 A doua zi, Britney şi noul ei iubit au vizitat un prieten în suburbiile oraşului Los Angeles.

Britney Spears nu va mai juriza emisiunea-concurs "The X Factor USA", după un singur sezon petrecut în juriul acestui show TV, notează Mediafax.

Se zvoneşte, de asemenea, că artista plănuieşte o serie de concerte la Las Vegas, la celebrul Caesar's Palace - unde au mai susţinut turnee şi Celine Dion şi Cher -, şi este în negocieri pentru a apărea într-un serial de televiziune.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase.

Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod