"Românii au talent": Bunicuța obraznică s-a dat la Smiley!

Cea de-a cincea ediţie a show-ului "Românii au talent", sezonul 3, de la Pro TV, a fost una cu emoții de tot felul, talente care mai de care mai neaşteptate şi surprinzătoare, un juriu pus la încercare de numere extraordinare şi un cuplu de prezentatori pus mereu pe şotii.
Primul concurent al serii a fost Călin Marincaş, care a urcat pe scena de la "Românii au talent" şi a facut spectacol! Niciunul dintre cei trei jurati nu se aştepta la o asemenea prestaţie: voce, imitaţii, actorie, toate într-un singur act.

"Îmi place nebunia asta a ta", i-a spus Mihai, care a marturisit că a descoperit în numărul lui "o plăcere vinovată".

A urmat pe scenă Erwin Herskosvics, care are 22 de ani, este din Satu Mare şi face beatbox de aproape şase ani.
Tănărul este bun prieten cu Cosmin Agache, fost concurrent la "Romanii au talent", şi a reusit sa impresioneze juriul cu abilitatile sale.

"N-am mai auzit asa ceva pana acum", a mărturisit și Andi Moisescu.

Gabi Visoiu a încântat juriul şi publicul de la "Românii au talent" cu trick-urile sale de billiard, reuşind performanța de a băga 14 bile dintr-o singură lovitură!

Un alt moment intens al serii a fost prezenţa tinerilor Remus și Paul pe scenă.

"Voi sigur sunteți în toate mintile?", i-a intrebat Andi pe cei doi tineri, care au făcut inimile juriului să stea pe loc atunci când le-au folosit chiar masa la care stateau aşezati pentru numărul de parkour prezentat.

"Surprinzător, ne-au lăsat cu gura cascată, nu ştiam ce se întâmplă", a declarat Mihai Petre.

Cei doi băieți au plecat acasă cu trei de DA și vă vor uimi și în etapa viitoare.

Crina Zvoboda şi bunica ei, Julieta, au făcut deliciul publicului vineri seară.

De meserie ventriloc, Crina a reușit să stârnească hohote de râs cu momentul ei şi să primească "DA" din partea tuturor celor trei jurați.

"Bunicuța" îndrăgostită de Smiley le-a făcut complimente tuturor bărbaţilor de la "Românii au talent", iar pe preferatul ei l-a atacat în culise, hotărâtă fiind să-i smulgă un sărut.
"Să-mi dai add pe Facebook", i-a strigat ea lui Smiley, care a dat replica instantaneu: "Uite că și la vârsta asta mai visează la cai verzi pe pereți!".

Toți au crezut că a venit pe scenă în stare de ebrietate, dar era doar o păcăleală! Erawio a oferit una din marile surprize ale serii.

"Ce bine şi-a facut numărul!" a exclamat Smiley după ce a văzut prestația tânărului dansator. "Meriți toate aplauzele noastre" i-a spus și Andra, iar Andi i-a mărturist: "Omule, ești senzațional.
E incredibil câtă emoție ne transmiți chiar și când stai. Rar am văzut așa ceva!"
.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nouatigaraelectronica pe 16 Mar 2013, 13:20
    Foarte tare

    Cu siguranta romanii au talent!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod