Bianca Drăguşanu a făcut avort

de Daniel Dumitrescu, 28 Octombrie 2013

Reporterii emisiunii "La Măruţă" au descoperit că Bianca a făcut avort sâmbătă, după ce a aflat că este gravidă.
Adrian Artene a declarat că nu există niciun dubiu asupra faptului că ea a cerut să facă întrerupere de sarcină.

"Nu e scenariu povestea asta, eu susţin că vor divorţa în şase luni, maxim un an. Ea a spus-o cu gura ei că nu poate să ţină o sarcină din cauza condiţiei ei. E ciudat că face asta acum. În acelaşi timp, e posibil ca ea să facă un tratement care nu permite o sarcină", a declarat Mircea N. Stoian în platoul de la Pro TV.

"Conform fişei pe care o avem, sarcina ar fi început cu două-trei zile înainte de testele făcute pentru operaţie. Sâmbătă, Victor a însoţit-o la clinica unde a făcut avortul", a spus Adrian Artene.

"E foarte posibil să nu se fi descoperit sarcina înainte de operaţie.Faptul că a făcut această intervenţie arată că nu a vrut să rişte.
Sau poate au decis împreună că nu e timpul. E prea devreme la cinci săptămâni de la nuntă să ai copil"
, a completat şi Liliana Levinţa.

Victor Slav i-a confirmat lui Măruţă că Bianca era însărcinată în trei săptămâni, ceea ce indică faptul că avortul a fost făcut la recomandarea mediciului după operaţia de la Budapesta, scrie ziarul Click!. Cătălin Măruţă a povestit că Bianca a izbucnit în lacrimi în faţa reporterilor emisiunii când a fost rugată să confirme povestea şi întreba cum o să îi spună mamei sale.

Invitată la un eveniment vineri seara, vedeta a declarat că în acest moment nu doreşte să devină mamă: "Am alte priorităţi şi oricum asta mă priveşte pe mine şi aş face totul ca acest lucru să rămână secret".Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • MARICICA pe 29 Oct 2013, 13:22
  vedeta!!

  e o DIVA.....o VEDETA.....un munte de PROSTIE! si Maruta cum a aflat ca a borat copilul afara???? Are pile la spitalul sau clinica unde a fost vazuta? Poate s-o fi dus sa-si ajusteze HIMENUL.....ca nu-i place lui Slav!!!!!:))

  0
  0

 • cornelia pe 29 Oct 2013, 10:36
  vedeta!!

  Dar de ce e considerata BIANCA DRAGUSANU - "VEDETA"??!! D-le DANIEL DUMITRESCU ar fi indicat sa revizuiti putin ce ati scris in articol si apoi sa-l postati.

  2
  0

 • ila pe 28 Oct 2013, 21:42
  alooooo, traim in sec XXI !!!

  N-o fi auzit si Dragusanca de metode contraceptive???

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod