Aşa arată cu adevărat vedetele: pictorial fără machiaj

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Ianuarie 2013
Unele dintre cele mai în vogă actriţe de la Hollywood, între care şi Nicole Kidman, Marion Cotillard, Keira Knightley şi Kristen Stewart, au participat la un pictorial în care au fost fotografiate complet fără machiaj şi fără ţinute de gală, oferind şi confesiuni despre viaţa şi cariera lor.

Intitulat "Cele mai strălucitoare 33 de staruri din acest an, în prim plan şi fără scenariu", pictorialul din revista W Magazine este un omagiu adus actorilor cu performanţe remarcabile pentru 2013, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Fotograful Juergen Teller i-a surprins pe artişti "dezbrăcaţi" de secrete: nu au purtat deloc machiaj şi au făcut şi dezvăluiri legate de cariera lor.

Kristen Stewart, celebră pentru rolul principal din seria "Twilight", a povestit de această dată despre o scenă de nuditate din filmul "On the Road", ecranizarea din 2012 a romanului cu acelaşi nume scris de Jack Kerouac.

"Toată lumea întreabă despre scenele de nuditate din On the Road, dar a trebuit şi să dansez, iar dansul este mai greu decât să fii dezbrăcată.

Personajul meu, Marylou, este atât de exuberant încât am avut la dispoziţie cinci minute să fac ceva care să arate că era cea mai nebună şmecheră de acolo", povesteşte Kristen pentru revistă.

"În carte scrie: 'Dean o ia pe Marylou la un dans între îndrăgostiţi şi nimeni nu-şi poate lua ochii de la ei'.
(...) Până la sfârşit eram roşie ca o maşină de pompieri. Mă ţineam de Garrett (Hedlund) pentru că era să cad. Aproape am leşinat la fiecare filmare."Actriţa australiană Nicole Kidman a pozat într-un fotoliu vintage, îmbrăcată într-o rochie neagră şi fără pic de machiaj.

Confesiunea ei a fost despre primul rol pe care l-a interpretat vreodată:

"Primul rol pe care l-am jucat a fost în sceneta naşterii lui Iisus, la şcoală. Am dat proba pentru rolul unui înger şi nu l-am primit. Am dat proba pentru rolul Mariei şi nu l-am primit. Aşa că am inventat personajul oii care stătea alături de pruncul Iisus. (...) Şi asta a fost - am fost prinsă. Aceea a fost o metaforă pentru întreaga mea carieră. De fiecare dată când mă gândesc 'Ar trebui să fiu Maria', găsesc ceva neobişnuit şi diferit."În pictorial apar şi Marion Cotillard, proaspăt ieşită de la duş şi purtând numai un prosop, Keira Knightley, care vorbeşte despre scena de sex preferată dintr-un film, actorul spaniol Javier Bardem, purtând doar o pătură, dar şi Tom Cruise, Ben Affleck, Matthew McConaughey şi alţi actori apreciaţi, notează Mediafax.

Fotografiile lui Juergen Teller pot fi vizualizate pe site-ul revistei.

 

Foto: W Magazine

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod