Anca Ţurcaşiu a renunţat la muzică

Dezamăgită de piaţa muzicală autohtonă, cântăreaţa a declarat că nu mai doreşte să cânte şi preferă să joace în piese de teatru.
"Nu mă vait. Azi trăiesc mult pe scenă şi sunt fericită", a spus Anca Ţurcaşiu pentru ziarul Ring.

Vedeta a decis să renunţe la muzică, optând pentru o pasiune care îi aduce satisfacţie, dar şi mult mai multă linişte: teatrul. "Am ieşit din sfera muzicală pentru că nu vreau să mă mai stresez. Este o lume în care există foarte multe interese ascunse. Cei care decid ce se întâmplă pe piaţa muzicală sunt de părere că noi, cei din generaţia mea, suntem învechiţi şi nu mai prezentăm importanţă.
Nu stau, nu mai am timp să mai deschid uşi. Am deschis toată viaţa mea uşi şi voi deschide în continuare, dar în alte domenii în care lucrurile sunt mai line, mai fericite. Nu mă vait. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit scena şi pot să mă bucur de ea în toate formele ei"
, a mărturisit Anca Ţurcaşiu pentru ziarul Ring.

Vedeta nu a intrat nici anul acesta în lupta pentru Eurovision, pentru că e dezamăgită de juriul care a ales piesele. Ea a spus însă că îi susţine pe artiştii care vor să reprezinte România.
"Le doresc succes tuturor participanţilor. Nu le-am ascultat cântecele şi nu aş vrea să spun mai multe. Da, sunt diplomată, mereu am fost aşa. Cum spunea cineva pe o reţea de socializare, ar fi frumos ca azi să fie concursul cu cele 12 piese alese şi, peste o oră, un concurs cu celelalte care au fost respinse. Va fi probabil un mare scandal, dar nu vreau să fac parte din el. Piesele au fost alese de nişte specialişti, deci noi nu ne putem băga. A fost un juriu necunoscut nouă.
Miroase a ceva ciudat, nu?"
, a mai spus Anca Ţurcaşiu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod