Abramburica se mărită

de Daniel Dumitrescu, 19 Aprilie 2012

Dana Rogoz a fost cerută în căsătorie. Vedeta a ţinut să-şi anunţe fanii pe blogul ei, unde a şi postat o fotografie cu inelul de logodnă, pe care scrie “DA”.

Dana Rogoz a fost cerută în căsătorie. Vedeta a ţinut să-şi anunţe fanii pe blogul ei, unde a şi postat o fotografie cu inelul de logodnă, pe care scrie “DA”.

La 27 de ani, Dana Rogoz a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, regizorul Radu Dragomir, cu care are o relaţie de şase ani, anunță Pro TV Magazin.

Înainte de Paşte, cei doi au plecat în Germania de unde au cumpărat o rulotă, cu care au facut un scurt traseu prin Europa până la întoarcerea acasă. Era un vis mai vechi pe care au reuşit abia acum să-l duca la bun sfârşit.

Cererea în căsătorie a avut loc în Praga, pe unul din podurile oraşului şi, după cum a mărturisit Dana, a fost unul dintre cele mai frumoase şi mai emoţionante momente din viaţa ei, relatează ghidul TV.

Dana Rogoz spune că o sperie gândul de a face o nuntă mare şi considera că actul nu o să schimbe nimic. Întrebată despre ce îi lipseşte, actrita spune că tabloul vieţii ei nu ar fi complet fără un copil.


 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • miriam1980 pe 22 Apr 2012, 22:11
  hm

  haide mai, nu fiti rautaciosi, e dragut inelul si poate pt ei inseamna mai mult decat un inel de duzina, fie el cu diamant si forma clasica. mie imi plac chestiile de genul asta.

  4
  2

 • carla.h pe 21 Apr 2012, 10:16
  lol

  ala e inel de logodna? gandesti ca-i un inel de badoug din piata de la tigani cumparat cu 5 lei

  8
  8

 • miriam1980 pe 21 Apr 2012, 02:34
  :)

  f dragut inelu, inedit

  6
  8

 • Angi pe 20 Apr 2012, 08:17
  Felicitari!

  Sa fie intr-un ceas bun! Am admirat-o mereu pe Dana Rogoz, inca de pe vremea cnd eram copil si ma uitam la Magicianul....

  8
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod