Laura Bretan video

Românca Laura Bretan, fata cu voce de aur care a cucerit America

Laura Bretan
După ce a câştigat marele premiu de la "Românii au talent", Laura Bretan încearcă să dea lovitura şi la "America's Got Talent"

 

"Din primăvara anului trecut mă ocup de educaţia muzicală a Laurei, în special cea vocală. Lecţiile se desfăşoară în particular, ori la ea acasă, ori la mine. Despre Laura nu am decât cuvinte de laudă. Rar întâlneşti un copil atât de bine crescut, politicos, cu frică de Dumnezeu. În clipa în care începe să cânte, Laura se transpune, e capabilă să interpreteze cu uşurinţă orice arie, orice cântec.

Cântând de mică în biserică, de la 4 ani, îndrumată de mama ei, Rahela, fetiţa şi-a dezvoltat foarte bine simţul muzical. La 7 ani, ascultând «Frumoasa Adormită», a realizat că poate produce şi altfel de sunete, însă a continuat doar cu muzica sacră. În 2014, la 12 ani, a început să asculte muzică clasică şi să înveţe câteva arii", a povestit profesoara de canto pentru ziarul citat de Click!.

Nicoleta Roman a dezvăluit că după ce imaginile video cu Laura cântând au devenit virale pe internet, fata a început să primească oferte tentante din toată lumea: “A primit zeci de mii de mesaje, a avut peste 8,5 milioane de vizualizări pe Internet.
Sunt convinsă că Laura Bretan va deveni curând o nouă Nadia Comăneci a muzicii. După prestaţia de la «Românii au talent», pot să vă spun că a primit invitaţii peste tot în lume, începând cu Dubai, Spania, Polonia, Franţa, Turcia, Hawaii, Japonia şi lista continuă. A fost contactată de cea mai mare casă de discuri de muzică clasică din Germania, de unul dintre cei mai mari agenţi din Austria. Însă preocuparea ei majoră este şcoala."


Laura Bretan s-a născut pe 7 aprilie 2002, în Chicago, statul american Illinois, şi este elevă în clasa a opta la Şcoala Româno-Americană Creştină Logos din Niles, statul Illinois.


Părinții ei, Rahela și Petru Bretan, sunt originari din Hațeg, respectiv Vama, Satu Mare. În 1991, mama Laurei, Rahela, a emigrat în SUA, iar tatăl ei a părăsit România în 1994. Cei doi s-au cunoscut abia în 1997, iar în 2001 s-au căsătorit la Biserica Românească Philadelphia din Chicago, notează Click!.

Laura mai are o soră, Estera (10 ani), și un frate, Petru (9 ani). Mama Laurei Bretan are în total 12 frați și surori. Întreaga familie este adeptă a religiei penticostale.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod