Laura Bretan

Românca Laura Bretan cucereşte SUA la 13 ani: A ajuns în semifinale la „America's Got Talent“! - VIDEO

Laura Bretan, o româncă în vârstă de 13 ani, care a impresionat cu vocea sa la show-ul "Românii au talent", a cucerit şi America. Ea s-a calificat în semifinalele show-ului „America’s Got Talent”, după ce marţi seară s-a prezentat la preselecţiile concursului.

Cucerită de vocea ei, Mel B, fosta membră a trupei Spice Girl, a apăsat Golden Buzzer, butonul care poate trimite un concurent direct în semifinală, relatează site-ul zap2it.com.

Presa americană a comentat pozitiv prestaţia Laurei, prezentată drept o fată de 13 ani din Chicago, întrucât ea locuieşte în SUA şi a venit în România, ţara ei de origine, doar pentru a-şi conduce bunicul pe ultimul drum.

Urmărită din culise de mama ei, care îi ţinea pumnii, Laura a venit foarte emoţionată pe scenă, după ce tocmai văzuse alţi câţiva concurenţi care fuseseră respinşi de Simon Cowell şi se temea să nu fie şi ea eliminată.

Laura a reuşit însă să-i ridice în picioare pe membrii juriului, primind aplauze la scenă deschisă, relatează site-ul zap2it.com.

Încântat de ceea ce aude, Simon Cowell le-a spus colegilor în timp ce Laura cânta pe scenă: "Are 13 ani". "Te-ai născut cu un dar incredibil", a exclamat Heidi Klum, după prestaţia fetiţei.

Lui Simon Cowell părea că nu îi vine să creadă ceea ce a auzit şi văzut pe scenă. "Aşa ceva nu s-a întâmplat. Nu credeam că o să fii capabilă nici să vorbeşti şi mă gândeam că dacă începi să cânţi, nu o să meargă.

Apoi s-a întâmplat asta. Nu am auzit niciodată aşa ceva de când fac acest show. Serios. A fost incredibil. Ceea ce este şi mai frumos este că eşti o persoană atât de drăguţă, umilă", a spus Cowell.

Dintre cei patru juraţi, Mel B a fost cea care a apăsat butonul auriu după ce Laura Bretan a făcut-o să trăiască emoţii unice. "Cred că acest show o să îţi schimbe complet viaţă şi eu o să îţi schimb viaţă chiar acum", a spus vedeta înainte de a face gestul deosebit.

Laura Bretan se numără printre cei 16 finalişti ai acestui sezon ai emisiunii "Românii au talent".
Ea a fost convinsă să participe la „Românii au talent” de către bunicul ei, care a murit în urmă cu un an.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iunie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIA pe 6 Iun 2016, 21:18
    LAURA BRETAN

    HAI SA NU EXAGERAM CU ACEST PUI DE CIAURDEL....NU CONTEST VOCEA,DAR FOARTE CURIOS CA ACUM ISI AMINTESTE CA ESTE DIN ROMANIA.....DUPA CE A CASTIGAT SUMA DE BANI....FACE PE UMILA,DAR ARE UN LUX IN CHICAGO DE MAMA,MAMA...PROASTA ALEGERE A FACUT PRO TV.-----PACAT CA NU A CASTIGAT MARELE PREMIU MARA, FETITA CU AUTISM....AR FI FOST INTR-ADEVAR UN MARE AJUTOR PENTRU EA...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod