Laura Bretan video

Românca Laura Bretan, fata cu voce de aur care a cucerit America

După succesul de la „Românii au talent“ şi „America's Got Talent“, profesoara de canto a Laurei Bretan crede că aceasta poate deveni o Nadia Comăneci a muzicii.

La doar 13 ani, Laura Bretan se dovedeşte un copil uimitor, cu un talent care subjugă instantaneu milioane de oameni. Vocea ei şi modul în care o foloseşte pentru a cânta arii dificile, în care excelează doar artişti renumiţi, cu ani de carieră, au impus-o la nivel mondial, iar micuţa româncă a devenit rapid un fenomen.

Dar trambulina ei spre celebritatea internaţională a fost participarea la renumitul show "America's Got Talent". Laura a avut o evoluție fantastică în finala emisiunii "Românii au talent", câștigând triumfal premiul de 120.000 de euro, după ce pe 31 mai a uimit juriul şi publicul show-ului "America's Got Talent".

Cucerită de vocea ei, Mel B, fosta membră a trupei Spice Girl, a apăsat Golden Buzzer, butonul care poate trimite un concurent direct în semifinală, relatează site-ul zap2it.com, citat de cotidianul britanic Daily Mail. Dintre cei patru juraţi, Mel B a fost cea care a apăsat butonul auriu după ce Laura Bretan a făcut-o să trăiască emoţii unice. "Cred că acest show o să îţi schimbe complet viaţa şi eu o să îţi schimb viaţa chiar acum", a spus vedeta înainte de a face gestul deosebit.

Până şi celebrul Simon Cowell, care este greu de impresionat, s-a înclinat în faţa micuţei fete din Chicago.
"Aşa ceva nu s-a întâmplat. Nu credeam că o să fii capabilă nici să vorbeşti şi mă gândeam că dacă începi să cânţi, nu o să meargă. Apoi s-a întâmplat asta. Nu am auzit niciodată aşa ceva de când fac acest show. Serios. A fost incredibil. Ceea ce este şi mai frumos este că eşti o persoană atât de drăguţă, umilă", a spus el.

Laura Bretan are șanse mari să câștige premiul uriaş de la "America’s Got Talent", în valoare de un milion de dolari. Evoluţia româncei a fost difuzată în prima emisiune din al 11-lea sezon al show-ului, iar datele la care vor fi transmise edițiilor live ale show-ului încă nu au fost anunțate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod