magicianul

Regele de gheaţă: Povestea magicianului care uimeşte lumea cu talentul său - VIDEO

magician
Steve a dat lovitura cu noul său număr de jonglerie. Imaginile au devenit virale, iar acum primeşte cereri din toată lumea


Succesul fulminant de pe Facebook nu ar trebui să ne mire, notează YorkMix. În mâinile sale extraordinar de îndemânatice, bilele din sticlă par o prelungire fluidă a fiinţei lui. Dar să ştiţi că în spatele acestui show fascinant se află foarte multă muncă: "Ca să fac jongleria asta să arate ca o magie mi-a luat mai bine de opt ani", a mărturisit el.



Până să ajungă aici, Steve a cutreierat prin Olanda şi Franţa, apoi a stat şase ani în Sheffield şi alţi câţiva în Lake District. A trecut şi prin Barcelona, unde făcea jonglerii şi echilibristică pe bicicletă, apoi s-a întors în York. N-a lucrat niciodată cu bilelele de sticlă până când, într-o zi, şi-a cumpărat una pentru el. "Am luat doar una şi chiar dacă eram obişnuit cu jongleriile, a fost tare greu! Câteva luni n-am reuşit să fac nimic cu ea!", a mărturisit el pentru Alternative lives.

Înregistrarea video în care "Regele de gheaţă" îşi pregătea numărul magic a fost postată pe 23 noiembrie.
De atunci, peste 13,3 milioane de oameni au văzut filmuleţul despre care el spune că este "cel mai vizualizat clip de jonglerie de contact".

Steve spera ca până la finele anului să aibă peste 7.500 de like-uri pe Facebook, dar a obţinut de 10 ori mai mult: toată lumea vrea să-l angajeze de Sărbători! "E minunat să am parte de atâta publicitate, am primit o mulţime de solicitări interesante din toată lumea", a spus el. Inclusiv din Las Vegas!

De fapt, un singur loc nu l-a băgat în seamă: "Cu toată reclama pe care o am, n-am primit nicio cerere din York."

Nimeni nu-i profet în ţara lui, dar mai contează asta când Steve are toată lumea la picioare?

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod