Prinţ şi cerşetor: Oamenii străzii din San Francisco, pozaţi de un fotograf român

Shad

Shad

"Această imagine este oarecum simbolică pentru mine, pentru timpurile pe care le trăim. Identitatea i-a fost furată, prietena lui i-a furat portofelul, scoringul bancar i s-a prăbuşit şi tot aşa până când a devenit homeless. Şi-a dat seama că viaţa lui a devenit copleşitoare şi nici n-a avut timp să se mai oprească şi să se gândească ce visuri avea."

 

Frank

Frank

"L-am întâlnit pe Frank în Hunters Point, San Francisco. Trăia într-un fel de rulotă făcută de el, cu soţia şi câinele lor.

Marea lui grijă este că poliţia îi va lua căsuţa improvizată. Zice că a fost crescut cu un majordom, dar drogurile l-au adus aici. Lucra în construcţii când l-am întâlnit. L-am fotografiat în stradă şi pe un şantier. Soţia lui îşi dorea să fie balerină, dar pentru că e supraponderală nu s-a simţit în largul ei să pozeze pentru acest proiect. Frank este unul dintre cei mai de treabă oameni pe care i-am întâlnit."

 

Tammy

Tammy

"Tammy este o vedetă pe Height Street, în San Francisco. Dacă ea nu te face să zâmbeşti, atunci nimeni n-o mai poate face.

Cea mai mare durere a ei este că bunica sa şi primul ei soţ i-au luat copiii."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Hegel pe 11 Sep 2016, 21:58
    Print si cersetor

    CUUM?! În America sunt oameni fără adăpost?! Nu cred. E o minciună sfruntată!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod