Tristeţe la Hollywood: Di Caprio, părăsit de Mădălina Ghenea?

După o serie de zvonuri care mai de care,se pare că balonul de săpun s-a spart şi Mădălina nu mai este iubita lui DiCaprio. Buzdugan spune ceva despre Daniela Crudu, meserie şi genunchi, iar

După o serie de zvonuri care mai de care,se pare că balonul de săpun s-a spart şi Mădălina nu mai este iubita lui DiCaprio. Buzdugan spune ceva despre Daniela Crudu, meserie şi genunchi, iar Moni Gabor m-a plictisit de cât de mult ţine în mână... băutura iubitului Pink.

Tristeţe la Hollywood: Di Caprio, părăsit de Mădălina Ghenea?, anunţă Libertatea

Frumoasa româncă Mădălina Ghenea pare să fi uitat deja de celebrul actor Leonardo DiCaprio. Focoasa brunetă susţine că este foarte ocupată și prioritatea ei este cariera, lăsând astfel să se înţeleagă că este singură.

Buzdugan: "Daniela Crudu, meserie! În genunchi!", scrie Click

Prezentatorul de la Radio Zu a dedicat primul colind echipei emisiunii Un Show Pacatos după care a schimbat subiectul şi i-a luat în vizor pe Gigi Becali (patronul echipei de fotbal Steaua), Adrian Porumboiu (finantatorul echipei de fotbal FC Vaslui), Vergil Hancu (cel care a prezis mai multe cutremure).

Monica Gabor face reclamă la băutura chinezului prin cafenele de fiţe!, scrie Click

De joi de când a pus piciorul pe pământ românesc, Monica Gabor are un program destul de încărcat. Nu cu fiica ei, Irinuca, cum se aştepta toată lumea, pe care nici măcar nu s-a sinchisit să o vadă, vedeta fiind ocupată să bată cafenelele de fiţe, unde promovează din plin băutura iubitului ei chinez, "Mr. Pink".

Andreea Mantea: "Deşi concubinajul este foarte des întâlnit, prefer căsătoria"

În ciuda zvonurilor care au "cuplat-o" de nenumărate ori cu fostul soţ al Adelinei Pestriţu, prezentatoarea Kanal D neagă orice relaţie amoroasă cu Liviu Vârciu.

"Pe noi ne leagă o prietenie veche şi atât, nu am descoperit care sunt tehnicile lui de cucerire. Între noi doi nu se pune problema unei altfel de relaţii. Nu ştiu ce arme de seducţie are, pe mine nu m-a sedus. Prietenia noastră continuă, dar nu se pune problema să fie mai mult decât atât. Ne cunoaştem de multi ani si niciunul dintre noi nu este genul care sa astepte ani pentru a se concretiza ceva. Daca ar fi fost, s-ar fi intamplat pana acum", a spus Andreea pentru showbiz.ro.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod