Bianca Drăguşanu este asaltată de admiratori, iar Simona Sensual îşi caută fericirea peste hotare

De când este singură şi disponibilă, Bianca Drăguşanu nu duce lipsă de pretendenţi şi de declaraţii de iubire. Recent, roşcata a fost asaltată de un domn chiar în trafic, acesta

De când este singură şi disponibilă, Bianca Drăguşanu nu duce lipsă de pretendenţi şi de declaraţii de iubire. Recent, roşcata a fost asaltată de un domn chiar în trafic, acesta cerându-i un autograf şi arătându-se foarte privilegiat că a întâlnit-o.

Bianca Drăguşanu nu scapă de admiratori nici atunci când este în maşină. Zilele trecute, roşcata se afla în trafic şi aştepta în coloană, timp în care, un bărbat dintr-o maşină alăturată a coborât şi a abordat-o pe vedetă. Acesta şi-a desfăcut nasturii de la cămaşă şi i-a cerut Biancăi un autograf pe piept. Cererea nu a fost onorată aşa cum îşi dorea domnul, Drăguşanca semnându-se pe braţul acestuia. Totul s-a terminat cu zâmbete şi cu revenirea fiecăruia pe drumul iniţial.

Simona Sensual e hotărâtă să-şi găsească fericirea peste hotare şi a decis să se mute la Monaco. După despărţirea de Maharu, Sensuala s-a tot plimbat şi se pare că şi-a şi găsit un alt potenţial iubit în lumea bună. "A fost o perioadă grea din viaţa mea, cu toate procesele avute, dar am reuşit să trec cu bine peste tot ce a fost negativ şi privesc cu bucurie spre viitor. Sper să am o viaţă mai liniştită la Monaco, pentru că ador acele locuri, este o altfel de lume", a declarat Simona pentru nefiltrat.ro, citat de CanCan.

Inna ne ţine la curent tot timpul cu activităţile sale şi cu locurile în care se află, fiind nelipsită de pe Facebook. De curând, cântăreaţa a postat o fotografie în care i se vedea foarte clar lenjeria intimă. Deloc deranjaţi de postura în care se afla vedeta, miile de fani o inundă pe aceasta cu declaraţii de iubire şi cu aprecieri.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod