Cătălin Botezatu s-a reorientat către o nouă Bianca!

Designerul are planuri mari cu Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Cristea. De asemenea, vom discuta astăzi şi despre bătaia de zile mari pe care a încasat-o Simona Traşcă îm platoul "Acces

Designerul are planuri mari cu Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Cristea. De asemenea, vom discuta astăzi şi despre bătaia de zile mari pe care a încasat-o Simona Traşcă îm platoul "Acces Direct", dar şi despre drama prin care trece Nadia Comăneci, căreia i-a decedat tatăl.

Botezatu vrea s-o facă pe Denisa Nechifor mai tare decât Bianca, scrie Libertatea

Cătălin Botezatu pare "bântuit" de Bianca Drăguşanu, care tocmai a renunţat, măcar şi temporar, la cariera la care designerul a pus din greu umărul.

El vrea acum să lanseze o nouă vedetă şi s-a oprit, întâmplător sau nu, la Denisa Nechifor, femeia cu care Adrian Cristea, logodnicul Biancăi, are un copil.

Simona Traşcă, uimită de bătaia pe care a luat-o: "Nu mă aşteptam să se întâmple aşa. A reacţionat pentru că e obsedat de mine, pupă ceasul ăla, doarme cu el", ne spune Cancan

"Va multumesc frumos pt tot sprijinul... ideea este ca nu ma asteptam chiar asa sa se intample am crezut ca facem pace in sensul sa ramana loc de buna ziua...

nu m am gandit ca o sa se puna in genunchi cu inelul de logodna si refuzat fiind chiar nu era bine sa i iau ceasul din mana nah in momentele alea era si mai nervos ca n am acceptat inelul... si a reactionat pt ca e obsedat de mine pupa ceasul ala... doarme cu el... lol ce zi am avut... dar viata merge inainte...", a postat Traşcă pe pagina ei de Facebook.

Mădălina Pamfile, cu mâinile la păsărică. Era prea scurtă rochia?, scrie Libertatea

Proaspăt intrată în echipa de la "Un show păcătos", de la Antena 1, Mădălina Pamfile se teme să nu fie surprinsă în ipostaze penibile.

Ea s-a "protejat" miercuri seară la emisiune, ţinându-şi mâinile în aşa fel încât să nu i se vadă chiloţii.

Cristi Marin a încercat s-o exorciteze pe Mariana Moculescu: "Îl are pe Dracu' în ea. Am dat cu apă sfinţită pe ea", ne informează Click

Cristi Marin este convins că fosta lui iubită, Mariana Moculescu, este posedată de Satana şi, astfel, astăzi s-a prezentat la ea acasă cu o Biblie, o cruce şi apă sfinţită că să o scape de cel necurat.

A murit tatăl Nadiei Comăneci!, scrie Click

Tatăl celebrei gimnaste Nadia Comăneci a murit.

În luna decembrie a anului trecut, Gheorghe Comăneci, care suferea şi de ciroză, a fost internat în spital în stare gravă din cauza unei hemoragii digestive.

Următoarea postare va avea loc pe 16 ianuarie.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod