Moculeasca la spital şi Ilinca Vandici la bal!

Apele mondenului autohton sunt tulburi încă de la începutul anului. Personajele noastre controversate se plimbă de ici colo, fac nimic, dar vorbesc mult. Să vedem ce zice presa de astăzi despre

Apele mondenului autohton sunt tulburi încă de la începutul anului. Personajele noastre controversate se plimbă de ici colo, fac nimic, dar vorbesc mult. Să vedem ce zice presa de astăzi despre ele.

Mariana Moculescu a ajuns de urgenţă la spital!, scrie Click

"Mă simt foarte rău, am căzut la pat din cauza stresului cauzat de hărţuirea, jignirile, invectivele din ultimele luni din presă, mai ales din partea lui Marin Cristian. Aseară a venit ambulanţa la ora 19:00, a constatat starea mea de boală sindrom astenic. Mi-a recomandat o pauză de cel puţin o săptămână. La pat cu tratament intravenos.

La ora aceasta sunt in investigatii medicale, nu ma mai pot ridica din pat.

Aseara în jurul orei 23:00 a venit la mine echipa SMURD, Poliţia. O prietena a venit la mine, eu nu am putut răspunde la uşă, iar ea a chemat echipajele care au fost nevoite să forţeze uşa. M-au găsit într-o stare deplorabila. Rugămintea mea este să nu îi mai daţi posibilitate acestui Cristi Marin să îşi verse abjecţiile şi minciunile în presă, vedeti bine în ce stare m-a adus. Ceea ce voi nu ştiţi este că stresul şi hărţuirea continuă şi în afara platourilor de televiziune"
, a declarat Mariana Moculescu , pentru Zeus TV.

Ilinca Vandici: "Exist şi după Ciprian Marica", o citează Cancan

"Am fost întrebată dacă am fost înşelată. Am ales să spun adevărul.

Ce trebuia să fac, să mint? Mi se pare penibil, nu sunt o ipocrită", a spus Ilinca la "Răi, da buni". "Ilinca Vandici există şi după Ciprian Marica", a completat ea.

Ce decolteu generos are Adelina Pestriţu!, arată Click

Astăzi, Adelina a postat o imagine în care apare îmbrăcată într-o bluză roşie cu decolteu, care îi lasă sânii la vedere,  şi o pereche de pantaloni negri "Vă pupă Pestriţa", le-a scris bruneta fanilor.

Mădălina, abandonată de mamă când era mică, dezvăluie Libertatea

A ajuns vedetă peste noapte şi toată lumea se minunează de frumuseţea ei, iar bărbaţii visează să-i pună Luna la picioare. Dar oare cum o fi fost copilăria celei care are acum 18 ani şi care a venit în Bucureşti în urmă cu un an, dintr-un sat vrâncean? Cei care o ştiu spun că n-a fost prea roz.

Mădălina avea mai puţin de un anişor când se spune că a fost lăsată în grija bunicilor, mama ei, de 16 ani, preferând să plece în Italia ca şi dansatoare.

La 5 ani, ar fi fost adoptată de o familie din Gugeşti, Vrancea, care a crescut- o şi a trimis-o la şcoli bune. Gurile rele spun că 17 ani Mădălina n-ar fi fost căutată de mama ei, dar că soţul femeii, care are, de asemenea, o fată din prima căsătorie, nu şi-a neglijat copilul.

Iubita lui Ogica şi-a pus silicoane, în direct la Antena 1, arată Libertatea

Stelian Ogică este topit după Vanesa, iubita lui, care, recent, a fost declarată posesoarea celui mai apetisant fund din showbiz. El ne-a făcut o serie de mărturisiri surprinzătoare despre relaţia pe care o are cu tânăra care, vineri, şi-a făcut implanturi cu silicon, pentru a-i fi pe plac. Cu toate că relaţia fizică dintre cei doi a fost, până acum, una aproape perfectă, pentru următoarele două săptămâni, sexul este interzis, din cauza implantului mamar pe care l-a suferit, vineri, Vanesa, la clinica lui Marek Vâlcu, eveniment filmat în întregime de reporterii de la “Acces direct” (Antena 1).

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod