Şoc: Bianca Drăguşanu s-a despărţit de prinţ!

Aceasta este stirea zilei în zona mondenă care ne-a dat pe spate astăzi. În plus, mai avem poveşti despre Daniela Crudu şi viaţa din Ferentari, despre cât e de frumoasă Adelina Pestriţu şi

Aceasta este stirea zilei în zona mondenă care ne-a dat pe spate astăzi. În plus, mai avem poveşti despre Daniela Crudu şi viaţa din Ferentari, despre cât e de frumoasă Adelina Pestriţu şi la ce chinuri o supune Monica Gabor pe micuţa Irina!

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea nu mai formează un cuplu! S-au despărţit!

După aproape trei ani de relaţie ce părea să ducă spre nuntă, Bianca Drăguşanu şi fotbalistul Adrian Cristea nu mai formează un cuplu. Problemele din ultima vreme dintre Bianca şi "Prinţ" - cum ar fi declaraţiile lui Cătălin Botezatu despre o eventuală împăcare sau faptul că fotbalistul se tot afişează cu diverse admiratoare - au cântărit greu în relaţia celor doi şi au dus-o spre un final destul de abrupt, anunţă Cancan.

Deranjată că nu seamănă cu ea, Moni a învăţat-o pe Irina replica salvatoare: "Eu sunt Monica mică!", scrie Cancan

Îndemnată de mama ei, fetiţa a început deja să se prezinte în faţa cunoscuţilor drept "Monica mică".

Deranjată că Irinuca nu i-a imprumutat prea multe dintre trăsăturile fizice, vedeta aşteaptă confirmări din partea apropiaţilor, întrebând obsesiv dacă Irina nu seamănă mai mult cu ea decât cu tatăl ei.

Andreea Bănică a mimat sexul sub privirile soţului, anunţă Libertatea

Andreea Bănică i-a luat întotdeauna apărarea soţului ei, Lucian Mitrea, când acesta a fost acuzat de infidelitate, însă i-a plătit-o acestuia cu vârf şi îndesat, weekendul trecut, umilindu-l, practic, în public.

S-a întâmplat într-un club din Braşov, unde solista a susţinut un concert, în care a mimat un act sexual cu unul dintre dansatori, în mai multe poziţii, chiar sub privirile încruntate ale lui Lucian.

Daniela Crudu, din "Cenuşăreasă" de Ferentari, mare vedetă!, ne informează Click

Dictonul din bătrâni "Ai carte, ai parte" pare să nu mai facă azi doi bani! „Cenuşărese" de Ferentari, precum Daniela Crudu (22 de ani), ajung peste noapte vedete mergând de cele mai multe ori pe căi mai puţin ortodoxe.

Ca să fie azi asistenta lui Capatos, Cruduţa a făcut de toate: striptease la 17 ani, a pozat dezbrăcată în Playboy şi s-a plimbat cu elicopterele miliardarilor.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod