Andreea Antonescu este de nerecunoscut! Catanga vrea să se dezbrace!

Două dintre cele mai incintante subiecte de pe ordinea de zi. Andreea Antonescu, ce-i drept, oferă o imagine de coşmar, totalmente diferită de cea pe care o promova până mai ieri, iar Catanga ne

Două dintre cele mai incintante subiecte de pe ordinea de zi. Andreea Antonescu, ce-i drept, oferă o imagine de coşmar, totalmente diferită de cea pe care o promova până mai ieri, iar Catanga ne pune în faţa unui situaţii de coşmar în viitor. Cum, frate, să pozeze goală? Are o vârstă!

Andreea Antonescu, o mămică foarte obosită

Vedeta a slăbit foarte mult după naştere, dar poza în care apare alături de Bogdan Traşcă trădează mai mult decât o scădere bruscă în kilograme. În plus, faptul că este nemachiată accentuează şi mai mult problemele pe care le are fosta componentă a trupei Andree.

Citeşte mai multe în Libertatea despre acest subiect.

Cornelia Catanga nu se simte bine?

Mai nou vrea să pozeze dezbrăcată. "Mi-a spus soţul meu să mai dau jos 5 kg şi mă lasă să pozez 'striptease' pentru el, în Playboyul lui. Nu glumesc, mi-a zis că mă lasă să pozez dezbrăcată, dar nu cred însă că voi slăbi", a declarat Cornelia Catanga pentru Zeus TV, citată de Libertatea.

Fata de la Meteo, presupusa amantă a lui Adi Cristea, îi dă sfaturi iubitei oficiale

"Bianca, ţine-l pe Cristea în lesă dacă vrei să-l păstrezi!", îi spune amanta iubitei oficiale sau...

nici ele nu mai ştiu cr sunt şi cum. Cert este că un nou scandal care-i are pe cei doi amorezi în prim-plan, cutremură showbizz-ul autohton. Libertatea îţi spune mai multe.

Andra dă din casă... din casa lui Pepe

Invitată aseară la Cancan TV, Andra a povestit încântată că ea şi Cătălin vor fi naşi de cununie pentru Pepe şi Raluca Pastramă. Să fie oare adevărate zvonurile că cei doi aşteaptă deja şi un copil şi din acest motiv grăbewsc lucruri?

Mai pe larg în Click!

Vandici atacată din nou de un fotbalist

După despărţirea de Ciprian Marica, Ilinca Vandici i-a căzut cu tronc unui alt fotbalist.

Este vorba de această dată de fostul dinamovist Gabriel Torje care a ajuns de râsul colegilor în vestiarul de la Udinese, echipa la care joacă în prezent. "Ce naiba, mă, Gabi? Dintre toate femeile din lume chiar pe Ilinca ai pus ochii? Stai în banca ta!", spun aceştia, citaţi de Cancan.

Diana Dumitrescu, exagerată atunci când vine vorba de cumpărături

"Când eram în liceu, cum îmi luam alocaţia, o cheltuiam... pe ce? Nu mai ştiu, dar rămâneam imediat fără bani... Pe la 16 - 17 ani, când am început să lucrez ca model, toţi banii pe care îi luam şi nu erau foarte mulţi, îi cheltuiam imediat", se confezează Siana Dumitrescu, citată de Cancan.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod