"Animal X sunt băieţii ăia prăfuiţi de atâtea droguri"! Cine este "vinovat" pentru această replică?

Scandal la uşa Animal X care şi aşa nu mai fac nimic în ultima vreme. Bianca Drăguşanu s-a pus rău cu protectorii, iar copilul Vicăi s-ar putea să nu fie al lui Piţi. Despre aceste subiecte

Scandal la uşa Animal X care şi aşa nu mai fac nimic în ultima vreme. Bianca Drăguşanu s-a pus rău cu protectorii, iar copilul Vicăi s-ar putea să nu fie al lui Piţi. Despre aceste subiecte vom discuta astăzi.

Despre Animal X şi droguri

Scandalul a pornit de la o discuţie despre muzica românească şi melodiile artiştilor din ţară. O admiratoare a trupei şi-a exprimat părerea cu privire la mai multe piese, lăudându-i pe cei de la Narcotic Sound şi Animal X, informează Cancan.

"Toţi oamenii pupă în fund în zia de azi, pentru orice, nu doar pentru difuzări. Ghici ce? La mine nu funcţionează treaba asta. Stai liniştită că ştiu foarte bine ce urmăresc artiştii, chiar şi băieţii ăia prăfuiţi de atâtea droguri pentru care te lupţi tu acum.

Vrei să-mi zici că Animal X cântă la instrumente. Şi au voce? Please, nu-mi insulta inteligenţa şi cunoştinţele", a reacţionat Andreea Berghea.

Şerban Copot a reacţionat imediat.

"Domnisoara Andreea Berghea, sefa cu playlist-ul de la Kiss fm, priviti cum vorbeste despre artisti. A terminat farmacia si acum da cu barda-n stanga si dreapta la Kiss. Am sunat-o sa o intreb de viata si ii tremura glasul, acuzandu-ma ca eu am pus fanii sa o agaseze. Ii multumesc Flaviei Re Mi ca mi-a semnalat marlania acestei individe care se umfla-n pene ca vreju-n izmene. Asta ca sa intelegeti ce umilinte trebuie sa induri de la ZEII din Radio", a scris el pe Facebook.

Oare ce o să se aleagă de Bianca Drăguşanu?

Întreb acest lucru pentru că, după ultimele informaţii, se pare că fosta asistentă şi-a cam supărat apărătorii.

Cel care a vorbit despre acest lucru este Cristi Brancu. Potrivit realizatorului emisiunii "Agentul VIP", "cei doi au bodogănit-o pe Bianca Drăguşanu, care a dorit ca, la ultima emisiune în care venit pe canapaeaua lui Dan, să fie şi Botezatu în direct, dar doar pentru a-l ataca iar", scrie Brancu pe blogul său, citat de Libertatea.

Deranjat de reacţia celor doi, soţul Oanei Turcu i-a luat la rost. "De ce va enervati, baieti? Nu voi ati creat-o? Unul a lansat-o, altul a facut-o vedeta la TV!", le-ar fi spus Brancu, după care Bote şi Capatos s-ar fi calmat.

Referitor la Bianca Drăguşanu în postura de prezentatoare a ştirilor sportive la GSP, Brancu crede că "asta e meserie grea, trebuie sa fii serioasa.

Nu cred ca va dura... Daca va fi..."

Andreea Tivadar stă foarte prost cu banii

Această veste ne-o dau cei de la Click care au aflat că modelul are probleme financiare destul de grave. Pe vremuri se bucura de notorietate, însă norocul se pare că i-a apus! Bruneta s-a bucurat o lungă perioadă de timp de atenţia presei, dar celebritatea fuse şi se duse! În prezent, fotomodelul nu mai este la fel de dorit în prezentările de modă, nu are iubit şi nu reuşeşte să îşi găsească un loc de muncă.

Oare al cui o fi, de fapt, copilul Vicăi

În plin proces de stabilire a paternităţii şi implicit a remuneraţiei, Vica, fosta amantă a lui Piţi, primeşte o lovitură sub centură.

Câteva fotografii publicate de stl.ro, şi preluate de Click.ro, arată că selecţionerul a fost înşelat de fosta balerină cu un fotbalist: columbianul Juan Carlos Toja, fostul mijlocaş al Stelei din perioada 2008-2010!

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod