Simona Florescu minte şi Pestriţa şi-a tras pantofi de firmă?

Acestea sunt două ditre ştirile care au făcut ravagii în presă zilele acestea. Ziariştii de tabloid spun că, de falpt, Simona Florescu nu a fost niciodată căsătorită cu grecul Dimitris.

Acestea sunt două ditre ştirile care au făcut ravagii în presă zilele acestea. Ziariştii de tabloid spun că, de falpt, Simona Florescu nu a fost niciodată căsătorită cu grecul Dimitris. Este o informaţie neconformată oficial, dar mă gândesc că paparazzi ştiu ce ştiu. Hai să vedem ce altceva mai ştiu?

Dupa prima ceartă în cuplu, ies la iveală detalii incredibile despre Simona Florescu şi grecul Dimitris! L-a lăsat la greu, într-un moment extrem de delicat, scrie Cancan

Fosta soţie a lui Dichiseanu părea că trăieşte o poveste de dragoste ca-n basme cu Dimitris Tombros, dar săptămâna trecută a început furtuna în cuplul lor. Întâlnirea nocturnă dintre Simona Florescu şi solistul turc Gazi Demirel nu i-a picat deloc bine lui Dimitris, care a tunat şi a fulgerat de gelozie în faţa prietenilor, mărturisindu-le acestora că ei, de fapt, nu sunt căsătoriţi.

Bianca devine blonda lui Cristea! S-a vopsit iar în culoarea care a consacrat-o, spune tot Cancan

Fosta asistentă TV a mers la stilista ei din Cluj, unde a revenit la culoarea care a consacrat-o. Conform unor surse, Bianca s-a lăsat pe mâinile coafezei la care merge des, iar aceasta a vopsit-o blondă.

Daniela Crudu, în limbă după Costea: "Mihai este primul bărbat pe care îl iubesc cu adevărat", scrie Click

Asistenta lui Capatos este înnebunită după Mihai Costea. De când este iubita fotbalistului, Daniela a renunţat la cluburi şi la beţii, iar pe lângă asta, bruneta îi face declaraţii de amor fotbalistului de fiecare dată când are ocazia.

Îţi vine să crezi cum arăta Sânziana Buruiană când s-a lansat în showbiz?. Te întreabă Libertatea

Şi-a început cariera ca "Fata de la pagina 5" în ziarul Libertatea, a trecut repede la “Fata de la meteo”, iar acum diva nu îşi mai vede capul de atâta treabă. Care treabă? Păi cea de fotomodel, hostess, party girl, iubită etc. etc. Cine ar fi crezut că premianta din generală va ajunge vedeta de azi?

Adelina Pestriţu şi-a tras pantofi de lux!, anunţă Libertatea

Adelina Pestriţu nu a ratat ocazia, în weekendul ce tocmai a trecut, de a-şi înnoi vestimentaţia. Frumoasa brunetă a probat, în cadrul unui eveniment, mai multe perechi de pantofi şi a fost foarte interesată de o pereche de câteva sute de euro din noua colectie Why Denis.

Care asistentă e mai sexy: Mădălina Pamfile sau Cezara Darie?, se întreabă Click

Mădălina Pamfile şi Cezara Darie au fost invitate recent la un eveniment monden din clubul Kasho din Braşov. Atât asistenta păcătoasă a lui Capatos, cât şi Cezara Darie, asistenta lui Morar, au focut senzaţie cu silueta lor demnă de invidiat.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod