Radu Vâlcan, topit după Adela Popescu

Dragoste mare pe frumoşii de la Pro, Elena Gheorhe este o mămică fericită, Anna Lesko şi Delia şi-au arătat fundurile şi Simona Traşcă iubeşte din nou. Acestea sunr vedetele despre care vom

Dragoste mare pe frumoşii de la Pro, Elena Gheorhe este o mămică fericită, Anna Lesko şi Delia şi-au arătat fundurile şi Simona Traşcă iubeşte din nou. Acestea sunr vedetele despre care vom discuta astăzi şi despre situaţiile prin care trec astăzi.

Radu Vâlcan: "Adelei Popescu nu-i pot refuza nimic, din dragoste", scrie Libertatea

Actorul din "Pariu cu viaţa" recunoaşte că din dragoste îi face toate plăcerile iubitei sale şi că în viaţa lor de cuplu nu există momente de monotonie.

"Adela este o persoană căreia nu-i poţi refuza nimic, din dragoste.

Din fericire, nu există momente de monotonie în relaţia noastră. Dacă ar exista, am găsi imediat soluţiile necesare, suntem doi oameni creativi", a declarat Radu Vâlcan pentru showbiz.ro.

Anna Lesko şi Delia, cu fundurile la vedere!, scrie Click

Anna Lesko şi Delia au urcat pe scenă miercuri seară, în Clubul Princess din Bucureşti, în cadrul unui concert caritabil. Ele au adoptat ţinute sumare, care lăsau să se vadă nişte funduri extrem de sexy, imagini savurate îndelung de public.

Elena Gheorghe nu vrea să-şi ia bonă pentru copil, spune Click

Deşi a născut de curând, Elena Gheorghe deja se gândeşte să revină pe scenă.

Dar îşi va rezerva timp şi pentru Nicolas. Nici la externare cântăreaţa nu a renunţat la tocuri: "Aşa am intrat aici, aşa am ieşit. Numai la cezariană nu am purtat, mi-a zis doctorul: 'Fără tocuri!'", a povestit ea pentru emisiunea "Drept la ţintă".

Simona Traşcă îşi alină tristeţea alături de un nou pretendent! Vezi în braţele cui se află blonda, ne arată Cancan

Simona Traşcă suferă din cauza singurătăţii şi nu se sfieşte să o recunoască. După ce s-a despărţit de iubitul ei, Andrei Jilavu, "Pamela de România" o duce rău din punct de vedere sentimental.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod