Moni Gabor, în braţele iubitului chinez

Au început să apară, din ce în ce mai des, poze cu Moni şi cu iubitul ei chinez şi milionar. Poze, care-o găsesc într-o ipostază nu tocmai ortodoxă, au început să apară şi cu DOAMNA

Au început să apară, din ce în ce mai des, poze cu Moni şi cu iubitul ei chinez şi milionar. Poze, care-o găsesc într-o ipostază nu tocmai ortodoxă, au început să apară şi cu DOAMNA Roxana Ionescu pentru că, nu-i aşa, este căsătorită. Şi, ultima veste bună pe ziua de azi vine de la mămic de tripleţi, Nicoleta Luciu.

Monica Gabor, în braţele lui Mr. Pink, în Beverly Hills!, exclusiv în Libertatea

Monica Gabor e pe cai mari în Statele Unite. Românca şi-a consolidat relaţia pe care o are cu iubitul ei asiatic, cu care a mers, zilele trecute, la o petrecere privată, la Los Angeles. Gurile rele spun că nunta e inevitabilă.

Roxana Ionescu a plecat acasă cu stomatologul Mihai Stoenescu, iubitul unui top model, spune Cancan

Deşi susţine că are o căsnicie fericită şi că zvonurile că e în pragul divorţului sunt "simple răutăţi", "Mama natură" îşi petrece tot mai des nopţile alături de un celebru medic stomatolog, care, la rândul lui, are o relaţie oficială, cu un manechin.

Nicoleta Luciu vrea să revină cât mai repede de podiumurile de modă, spune Click

Revenirea ei pe scenă va avea loc chiar vineri, când Nicoleta va participa la o prezentare de modă ce va avea loc într-un club din Ploieşti. Nicoleta a declarat în repetate rânduri că vrea să revină la silueta de altădată pentru a putea din nou să prezinte creaţii vestimetare.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod