Simona Sensual s-a pocăit?

Uauuu, personajele mondene din România ne provoacă palpitaţii după palpitaţii. În fiecare zi mai vin cu ceva nou, mai inventează ceva, doar, doar le-o mai băga şi pe ele cineva in seamă.

Uauuu, personajele mondene din România ne provoacă palpitaţii după palpitaţii. În fiecare zi mai vin cu ceva nou, mai inventează ceva, doar, doar le-o mai băga şi pe ele cineva in seamă. Astăzi vom discuta despre Simona Sensual, Adelina Pestriţu, cuplul Cristea-Drăguşanu şi Cosmina Păsărin.

Simona Sensual ţine post: "Am aruncat toată mâncarea din frigider", scrie Libertatea

"Prima zi de post... Am aruncat toată mâncarea din frigider. Au ramas doar fructele", a scris Simona Sensual pe contul personal de pe site-ul de socializare Facebook. Incredibil... Oare blondina a aflat că nu trebuie să facă sex în cele 40 de zile cât ţine postul? E clar... Se apropie încă un scandal.

Adelina Pestriţu: "Nu am gândit când m-am căsătorit", scrie Libertatea

"Cred în instituţia căsătoriei, şi cred că mariajul ar trebui privit ca ceva sfânt. Din păcate, în ziua de astăzi căsătoria este luată în glumă, mulţi se căsătoresc fără să se gândească, iar apoi îşi dau seama că persoana de lângă ei nu este potrivită şi divorţează. Recunosc că în această categorie mă încadrez şi eu", a declarat Adelina pentru Pro TV Magazin. Ce de bani fac Vârciu şi Pestriţu din aşa zisa dragoste pe care şi-au purtat-o!

Cristea şi Bianca vor fi năşiţi de Florian Walter, scrie Click

Tabloidul dă ca sigură nunta celor doi, programată se pare anul viitor. Chiar dacă cei doi miri nu vor să vorbească despre acest subiect şi ţin cât se poate de secret orice detaliu, presa a aflat ca naşi le vor fi Patronul Universităţii Cluj şi soţia sa.

Cosmina Păsărin va munci şi de Revelion! "Iubitul meu s-a obişnuit, nu se supără", anunţă Cancan

Chiar dacă nu este o prezenţă obsedantă pe micile ecrane, Cosmina Păsărin tace şi face. Ea a pus mâna pe un contract bun pentru noaptea de Revelion şi ca să nu-şi supere iubitul a decis să-l ia cu ea. "Am ales să lucrez în noaptea de Revelion. Iubitul meu s-a obişnuit deja cu munca mea, aşa că nu se supără, el va merge cu mine. Voi fi MC la două evenimente, din acelaşi local".

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod