Oana Zăvoranu, bătută de proprietar

Asta este una dintre ştirile car au apărut astăzi în presa de la noi. Tot astăzi mai aflăm că Marina Dina nu mai vrea să fie asistentă şi că Daniela Crudu s-a cuminţit, s-a mutat la casa

Asta este una dintre ştirile car au apărut astăzi în presa de la noi. Tot astăzi mai aflăm că Marina Dina nu mai vrea să fie asistentă şi că Daniela Crudu s-a cuminţit, s-a mutat la casa ei cu iubitul sau... invers. Să vedem despre ce este vorba.

Scandal de proporţii! Oana Zăvoranu, bătută şi agresată de fostul proprietar, scrie Cancan

O cameră de luat vederi a surprins imagini surprinzătoare! Protagonista din clip este nimeni alta decât Oana Zăvoranu care s-a luat la bătaie cu fostul ei proprietar, după ce acesta a agresat-o şi i-a aruncat cu telefonul mobil pe jos.

În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a fost târâtă într-un scandal monstruos! Fosta soţie a lui Pepe l-a acuzat pe proprietarul apartamentului în care locuia că ar fi vrut să o violeze.

Daniela Crudu şi fotbalistul Costea s-au mutat împreună, scrie Click

"L-a paradit de tot. Nu mai joacă nimic de când sunt împreună. Îi tremură genunchii. Dacă Daniela vrea să stea mai mult cu el, o să le fac eu un program, ca Mihăiţă să dea mai mult randament pe teren. O să le spun eu la ce oră să se vadă, când să facă sex, iar dacă nu o să fie în formă deloc, o să-i interzic să se mai vadă cu ea. Să se iubească, să facă ce vor, dar să nu piardă nopţile prin cluburi", a declarat Gigi recent, la emisiunea lui Dan Capatos, supărat că fotbalistul de la Steaua nu mai dă randament pe teren. oare ce-o zice acum când a aflat că s-a şi mutat cu iubita?

Asistenta lui Morar vorbeşte în premieră despre plecarea de la "Răi da' Buni". Marina Dina: "Nu mai vreau să fiu asistentă! Pot mai mult!", scrie Cancan

"Este adevărat că am decis să renunţ la emisiune, însă motivul nu-l reprezintă problemele mele de sănătate şi nici venirea celor două asistente. Am luat această hotărâre pentru că nu mai consider că rolul de asistentă mi se potriveşte. Este o concluzie la care am ajuns încă de la sfârşitul sezonului trecut, dar nu am renunţat de atunci pentru că sunt foarte ataşată de echipa de la „Răi da' Buni" şi în momentul respectiv îmi era foarte greu. Îmi doresc în continuare să lucrez în TV şi sper că mi se va oferi şansa să demonstrez că sunt capabilă de a face mai mult decât a juca rolul unei asistente. Nu mai vreau să fiu asistentă! Pot mai mult! De asemenea, am hotărât să fac nişte cursuri de management într-o altă ţară"
, a declarat pentru cancan.ro, Marina Dina.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod