Piţipoancele joacă biliard în lenjerie intimă

Acesta este unul dintre subiectele despre care vom discuta astăzi, când vom mai descoperi că Mazăre a devenit noua fabrică de vedete. Aşa ca de început de weekend nu o vom uita nici pe Bianca

Acesta este unul dintre subiectele despre care vom discuta astăzi, când vom mai descoperi că Mazăre a devenit noua fabrică de vedete. Aşa ca de început de weekend nu o vom uita nici pe Bianca Drăguşanu, dar nici pe Gina Pistol care are un mesaj educativ pentru toată lumea.

Incendiar! Iubita lui Mazăre şi alte frumuseţi joacă biliard în chiloţi

"Alături de alte femei frumoase, printre care s-au regăsit Andra Iacob şi Roxana Tanase, Mădălina a participat la o prezentare de modă după care domnişoarele au încins o partidă de biliard, aşa cum erau, aproape goale", scrie Libertatea.

Adelina Pestriţu este dispusă să facă orice pentru o excursie...

...

mai ales dacă este într-un loc exotic. "Nu-mi place Revelionul! E prea multa agitaţie, iar apoi prea multa linişte, iar pe mine extremele mă debusolează. Îmi doresc, anul ăsta, să muncesc toată noaptea", a povestit Adelina pentru ziarul Naţional. Diva vrea ca revelionul din 2011 să-l petreacă muncind pentru a strânge bani, ne informeaz Click.

Gina Pistol: "Decât fără prezervativ, mai bine fără sex"

"Ştiu că sexul neprotejat poate avea consecinţe nedorite, iar în jurul meu au fost multe persoane care din neglijenţă, nepăsare sau neştiinţă au riscat totul fără motiv.

Cu toate că suntem în anul 2011, sunt mulţi cei care nu folosesc deloc prezervativul atunci când întreţin relaţii sexuale, iar acest lucru mi se pare alarmant", a spus vedeta pentru Click.

Bianca l-ar fi înşelat pe Cristea pentru un "private jet"

Despre idila dintre Bianca Drăguşanu şi Ciprian Marica petrecută în vara trecută, nu prea mai sunt secrete. Apar însă alte informaţii noi. Se pare că fotbalistul de la Schalke ar fi încercat o reîntâlnire cu Bianca, după ce aceasta s-a întors în braţele lui Cristea.

Surse din anturajul divei, citate de Cancan, spun că Marica ar fi chemat-o pe Drăguşanu în Germania pentru câteva zile de relaxare în compania lui. Asistenta lui Capatos nu a refuzat propunerea fotbalistului, dar i-a transmis că vine cu o singură condiţie: dacă îi asigură un avion privat, care să o ducă în Germania şi apoi să o aducă înapoi în România.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod