Inna: "Mănânc ca să supravieţuiesc"

Aşadar, iată care este secretul siluetei în cazul Innei pe care l-am aflat astăzi. În plus, am descoperit secretul succesului în cazul Andreei Bănică şi ce vedetă din România s-a iubit cu

Aşadar, iată care este secretul siluetei în cazul Innei pe care l-am aflat astăzi. În plus, am descoperit secretul succesului în cazul Andreei Bănică şi ce vedetă din România s-a iubit cu profesorul de georgrafie.

"Cântăreaţa Inna face eforturi mari pentru a-şi menţine silueta şi tonusul pozitiv. Artista, care a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de ediţia românească a revistei FHM, mărturiseşte că mănâncă foarte puţin, face sport şi doarme mai mult de 8 ore, pentru a fi mereu în formă", scrie Click.

Andreea Bănică a vândut corcoduşe şi flori

Invitată în emisiunea de radio Kiss Music, Andreea Bănică a afirmat: "Primii bani i-am câştigat din vânzarea unor corcoduşe şi din vânzarea florilor.

Tatăl meu de mică m-a învăţat cum să fac bani. Se pare că mi-a intrat în sânge, a început să-mi placă", a declarat artista pentru Libertatea.

Sylvia s-a iubit cu un profesor

O dată cu scandalul de la liceul Jean Monnet din Bucureşti, cântăreaţa Sylvia şi-a reamintit perioada în care a fost îndrăgostită nebuneşte de profesorul ei de geografie. "În clasa a XII-a a facut meditaţii cu mine pentru că eu dădeam bac-ul la geografie. Atunci am început să ne înţelegem mai bine.

Simţeam amândoi că lucrurile evoluează, era foarte dulce şi mereu îmi aducea cadouri de pe unde era plecat. Au fost nişte sentimente intense pe care le-am trăit la maxim. Am stat aproape cinci ani împreună. A fost o relaţie frumoasă pe care nu o regret", le-a spus cântăreaţa celor de la Click.

Becali vorbeşte despre relaţia Cruduţei cu stelistul Mihai Costea

Patronul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali a fost invitat sa vorbeasca telefonic la emisiunea "Un show păcătos", de luni seara, despre relaţia fotbalistului Mihai Costea cu Daniela Crudu.

Stelistul a fost surprins când ieşea din blocul unde locuieşte asistenta lui Capatos. "Păi de când e cu Cruduţa nu că joacă mai bine... prea mai joacă deloc! Eu am un sfat pentru ea dacă vrea să stea mai mult cu el: să-i facă un program ... când are voie sex aşa, când are voie sex pe partea cealaltă.. şi tot aşa. Dacă nu o să fie în formă deloc, o să intervin", a spus Becali în direct în emisiunea "Un show păcătos".

"Am glumit. Nu am nimic împotrivă. E mai bine să fii cu una decât cu 7.

Jucatorii poate să facă ce vor, numai să nu umble în club. Că... până la urmă trebuie să umble si ei cu o femeie...", a adaugat finanţatorul Stelei.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod