Liviu Vârciu: "Pepino, bine că ai scăpat frate!"

Acesta a fost mesajul lui Liviu Vârciu după întâlnirea de aseară cu Oana Zăvoranu, din platoul emisiunii Cancan TV. Acestea nu sunt singurele veşti despre mondeni, din ziarele de astăzi. Mai

Acesta a fost mesajul lui Liviu Vârciu după întâlnirea de aseară cu Oana Zăvoranu, din platoul emisiunii Cancan TV. Acestea nu sunt singurele veşti despre mondeni, din ziarele de astăzi. Mai vorbim de Zăvo şi de banii ei, de Ilinca Vandici sau despre Moni, fostă Columbeanu.

Liviu Vârciu şi Oana Zăvoranu s-au contrat, au glumit, s-au supărat unul pe celălalt şi s-au complimentat. Apariţia lor la CANCAN TV a fost de senzaţie.

Oana Zăvoranu l-a luat în permanenţă la mişto pe Liviu Vârciu, pe care l-a taxat că nu ştie de glumă şi că este mult prea ţeapăn.

Bruneta a fost într-o formă de zile mari şi a ţinut-o din mişto în mişto. "Dar de ce nu te calmezi tu? De ce stai aşa? Fii relaxat, nu aşa eşti tu relaxat", i-a spus Oana.

Monicai Gabor ii lipseste "Mr. Pink". S-a lipit de un chinez in buricul Bucurestiului, scrie Cancan.

Totul s-a întâmplat la petrecerea aniversară a Casei Vernescu, însă fosta Scorpie de la Izvorani nu a avut succesul scontat. Fosta doamnă Columbeanu a încearcat să-i atragă atenţia folosind mişcări ample, râzând zgomotos şi ţuguindu-şi buzele.

Din păcate, chinezul era prea ocupat să facă poze şi a ignorat-o cu desăvârşire.

Ilinca Vandici, scene fierbinţi într-o puşcărie!, anunţă Click

Ilinca Vandici a fost protagonista unor scene fierbinţi în puşcărie! Mai mult, actriţa a fost la un pas să facă sex în penitenciar. Totul s-a întâmplat miercuri seară în penultimul episod al serialului "Narcisa Sălbatică, iubiri nelegiuite" de la postul Antena 1.

Oana Zăvoranu: "Tata mi-a lăsat o avere fabuloasă! Acum valorează 65.000.000 €"

"În fatidica dimineaţă de 21 noiebrie 2000, Mărioara Zăvoranu s-a grăbit dubios de mult să mă ducă pe str.

Polonă, la Cabinetul Notarial al Ioanei Gelei, cu care acum ştiu că se văzuse câteva zile bune la rând şi căreia îi pusese la dispiziţie în prealabil toată documentaţia necesară în vederea dezbaterii succesiunii în urma decesului tatălui meu, Nicolae Zăvoranu. A ţinut să mă mai “aburească” şi în dimineaţa zilei respective, cu privire la bunele ei intenţii, la sentimentele ei curate şi profunde faţă de mine şi mai cu seamă, la dorinţa ei de a gestiona cât mai favorabil, pentru mine, fabuloasa avere lăsată în urmă, pentru mine, de către tatăl meu care, repet, trăise un calvar din vara anului 1990 după fuga ei în Italia la amantul italian, cu care a şi stat în concubinaj un an şi jumătate, măritată fiind", scrie Querida în Libertatea.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod