Vârciu şi Pestriţu se împacă?

Multe s-au întâmplat în ultima săptămână. Vedetele s-au războit, jignit, iubit, plimbat. M-am gândit să vorbim astăzi despre Mărioara şi Oana zăvoranu, despre Adelina Pestriţu şi Liviu

Multe s-au întâmplat în ultima săptămână. Vedetele s-au războit, jignit, iubit, plimbat. M-am gândit să vorbim astăzi despre Mărioara şi Oana zăvoranu, despre Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu, dar şi despre Moni Gabor şi Bianca Drăguşanu.

Adelina şi Liviu Vârciu într-o discuţie magistrală despre, sex, copii, faimă, cash şi lacrimi!, la Cancan TV

Vârciu a recunoscut că încă o mai iubeşte pe Adelina şi a tinut să precizeze ca nu a inselat-o cat timp au fost impreuna. "Adelina e exact asa cum ai vrea sa te lasi de fumat. Stii ca iti face rau dar tot mai tragi un fum. Eu am iubit-o foarte mult pe femeia asta. Eu nu am inselat-o pe Adelina Pestriţu.

Daca Adelina ma prindea pe mine inseland-o erau imprimate pozele alea pe un tricou. Eu nu am avut femeie in casa cat am fost cu ea. Eu am fost langa ea cand am aflat de sarcina, dar ea m-a dat afara cu mare scandal. Am plecat ca ultimul prost din spital fara sa stiu daca este sau nu insarcinata. Ziua era in spital, noaptea era in club.", a declarat Liviu Vârciu la CANCAN TV! de la Kanal D. "Nu vad rostul interventiei tale. Am venit sa clarificam niste chestii. Aici esti la mine acasa. La spital nu s-a intamplat nimic. Nu l-am dat afara. Si acum iti este dor de mine, dar nu poti pentru ca te vad toate fanele. Ochii tai sunt in lacrimi acum. Sa nu se inece in dragostea pe care mi-o porti.Până şi câinelui tău îi este dor de mine", a tinut sa precizeze Adelina.

Marioara Zăvoranu nu-şi poate ierta fiica: "Oana nu mai este fiica mea"

Marioara, mama Oanei Zăvoranu, nu mai e dispusă să-i acorde fiicei sale o nouă şansă, dacă vedeta ar vrea să se întoarcă la ea.

Femeia susţine că la ultima împăcare, Oana i-a luat 30.000 € şi n-a mai dat nici un semn de viaţă, scrie Libertatea.

Monica ne pregăteşte o surpriză! Iată ce povesteşte prietena ei, Delia Antal!

"Monica o să aibă o surpriză foarte plăcută pentru toată lumea, dar nu spun nimic mai mult, o las pe ea să dezvăluie restul la momentul potrivit. Este vorba despre o altă parte artistică pe care ea şi-a descoperit-o. Sper că am influenţat-o şi eu.

Nu prea vrea să joace în filme, nu vrea să fie actriţă. Ea are calităţi extraordinare de model, poate să fie imaginea oricărui produs, dar deocamdată o vrea pe Irina", spune prietena ei, Delia Antal.

Cruduţa i-a adus Biancăi dovleac copt

Asistentele păcătoase au început să-şi împartă pacheţele cu mâncare, în direct.

După borcanul cu zacuscă făcut de bunica Cruduţei şi dăruit Biancăi Drăguşanu, bruneta a venit joi seară şi cu un pacheţel cu dovleac copt. "E foarte bun şi dietetic. Am un regim de viaţă foarte sănătos, mănânc şi fac sport în fiecare zi. Mă dor toate membrele, că dau din coate. Merg la aerobic miercurea şi vinerea", a spus Drăguşanu, citată de Click.

Tonciu: "Am renunţat la anticoncepţionale."

Iubire cu năbădăi în cuplul Tonciu – Mitea! Andreea şi Nicky s-au certat, s-au împăcat, dar acum sunt mai fericiţi ca niciodată şi îşi fac planuri mari de viitor. "Iubitul meu îmi spune de câteva luni că îşi doreşte un copil, de preferat, un băieţel.

Mă bate la cap să rămân însărcinată. Pot să vă spun că am întrerupt anticoncepţionalele", a declarat Andreea Tonciu pentru Click!.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod