Bianca Drăguşanu câştigă 150.000 de euro pe an

Multe se întâmplă în showbizz-ul de la noi. Monica Gabor se întoarce în ţară, Bianca îl bate pe Cristea la... bani şi Pătruleasa arată senzaţional la o lună de la naştere. În plus, îl

Multe se întâmplă în showbizz-ul de la noi. Monica Gabor se întoarce în ţară, Bianca îl bate pe Cristea la... bani şi Pătruleasa arată senzaţional la o lună de la naştere. În plus, îl vede pe Lucian Viziru cum se zbate să revină în actualitate şi încercăm să înţelegem de ce a leşinat Adelina Pestriţu.

Click ne dezvăluie din ce face Bianca 150.000 € pe an

20.000 de euro - prezentări de modă
75.000 de euro - apariţii sexy, în lenjerie intimă
20.000 de euro - contractul cu „Burlăciţa"
12.000 de euro - salariul anual la „Un show păcătos"
5.000 de euro - onorariul pentru pozele din Playboy (plătit de clubul Bellagio)
5.000 de euro - contract cu un salon de bronzat
3.000 de euro - contract cu o firmă de extensii de păr
8.000 de euro - contract cu o firmă de haine
2.000 de euro - contract cu o firmă de accesorii

Monica la fel de bogată

Proaspăt întoarsă în ţară, observăm că Monica nu şi-a schimbat deloc stilul de viaţă, chiar dacă acum nu o mai cheamă Columbeanu.

În plus, aflăm din presă că iubitul chinez nu face rabat la bani atunci când vine vorba să-i facă cadouri. "Kim i-a făcut cadou un Rolls-Royce pentru uzul ei personal", spunea Ionuţ Dojană, avocatul Monicăi, cu câteva săptămâni în urmă, la o emisiune TV.

Pătruleasa arată senzaţional după naştere

Deşi se află încă în perioada de lăuzie, Simona Pătruleasa dovedeşte că nu are nici un fel de inhibiţie. Luni seară, la lansarea salonului Cameliei Enciu (machieuza vedetelor), ea nu s-a sfiit să se îmbrace într-o pereche de pantaloni de piele mulaţi, ce-i puneau în valoare fundul bombat.

Ştirista Kanal D a reuşit să atragă ca un magnet privirile bărbaţilor, care pofteau la formele ei, toată lumea concluzionând că arată trăsnet.

Luna trecută, mai precis pe 6 septembrie, Pătruleasa a dat naştere unei fetiţe de toată frumuseţea, Maria Lucia Ingrid, ea optând pentru cezariană la o clinică din Bucureşti, explică Click.

Lucian Viziru e supărat pe toată lumea

Mai întâi a fost Tania Budi, acum i-a căşunat pe Simona Gherghe. Într-un interviu acordat celor de la Cancan, fostul component al trupei Gaz pe foc, spune despre realizatoarea show-ului "Acces direct" că: "Pentru mine, ca jurnalist, Simona Gherghe este zero!".

Adelina Pestriţu se topeşte pe picioare

Oboseala şi alimentaţia necorespunzătoare şi-au spus cuvântul, iar Adelina i-a dat mari emoţii unui tânăr care a angajat-o să-i prezinte majoratul.

Cu doar câteva minute înainte să ajungă în club, vedeta a leşinat, reuşind cu greu să se ţină pe picioare la eveniment. "Am simţit că sunt obosită şi, când să mă duc spre pat, am căzut din picioare. Noroc că eram cu o prietenă, care m-a luat la palme, mi-a dat calciu şi magneziu. Toată seara am simţit cum mi se scurg picioarele şi am băut numai apă cu zahăr", a povestit Adelina pentru CANCAN.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod