Bianca Drăguşanu o pipăie pe Daniela Crudu

Această ştire apare în toată presa de astăzi, iar întâmplarea a avut loc chiar în ediţia de joi a show-ului. În plus, mai aflăm că Sânzi şi Tonciu se visează cântăreţe şi Costi

Această ştire apare în toată presa de astăzi, iar întâmplarea a avut loc chiar în ediţia de joi a show-ului. În plus, mai aflăm că Sânzi şi Tonciu se visează cântăreţe şi Costi Ioniţă "naşte" vedete. Mai mult, Andreea Popescu ne face o mărturisire şoc: "Primii bani i-am câştigat la 8 ani".

"Nu vi se pare că au mai crescut?", îşi întreabă Bianca Drăguşanu colegii, în timp ce o pipăie pe Daniela Crudu. Se pare că relaţia de prietenie dintre cele două asistente este foarte strânsă, din moment ce fosta blondă a lui Bote îi ştie şi măsurile de la sutien şi, în plus, se ocupă şi de coafura brunetei: "Această frizură eu am făcut-o, vă place? Nu este superbă?".

Andreea Popescu munceşte de mică

Fosta dansatoare a Deliei, devenită vedetă după o relaţie cu Liviu Vârciu, a fost pasionată de dans, de mică. Pasiune ca pasiune, dar dansul pentru ea a devenit, încă de la 8 ani, o meserie. "Primii bani i-am câştigat la 8 ani. Eram în Parcul Herăstrău cu părinţii mei şi, după terminarea unui concert, am urcat pe scenă şi am dansat pe "Lambada" pentru a le demonstra alor mei că ştiu să dansez. O familie de străini m-a vazut, m-a plăcut şi m-a recompensat".

Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu sunt, mai nou, cântăreţe

Fetele vor să devină nume în industria muzicală, iar Mihai Morar s-a decis să le testeze, ca să vadă dacă au sau nu succes. Răspunsul lor a fost simplu şi la obiect: "Ce să cântăm? Păi nu ştim, mai bine cântăm o manea. Ne place mai mult!".

O nouă vedetă pare să-şi facă simţită prezenţa pe frontispiciul showbizz-ului nostru. Vorbim, evident, de fosta logodnică a lui Costi Ioniţă, despre care se spune astăzi că a fost damă de companie.

"Când a apărut în viaţa lui (n.r. Costi Ioniţă), era o anonimă. Se laudă că a terminat o facultate de Drept, dar nici vorba de aşa ceva. A fost mulţi ani damă de companie în Europa, aşa şi-a câştigat existenţa, lucru despre care nici Costi nu ştia", a declarat o persoană din anturajul Oliviei, care a preferat să-şi păstreze anonimatul.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod